Анастасія Фоміна

Тіні glam від Lamel 💫

Тіні glam від Lamel 💫

Взяла собі таку малютку нещодавно.Взагалі бренд Lamel я люблю,і після того як в мене з'явилася палетка secret santa,стало цікаво спробувати ще тіні цього бренду.Тут у нас три сяючих відтінка і два матових.Мені здається цілком непогана базова палетка як і на кожен день,так і для створення більш вечірнього образу.

Тіні glam від Lamel 💫

Подивимося на свотчі сяючих.Тут у нас золотий,сіро-зелений (але чомусь на фото він більше синій)і неначе дуохром блакитно-фіолетовий.Пігментація плюс мінус непогана,тіні переносяться,легко наносяться ,виглядають шикарно.З ними виходить ефект дуже красивий.Мені особисто дуже сподобався ось цей блакитно-фіолетовий,він на рожевій підложці і по факту блакитно-фіолетові в ньому лише блистівки,виглядає цікавенько.

Щодо матових відтінків нічого поганого теж не скажу про них,мені води ідеально підходять просто як базові відтінки на кожен день ,суто вирівняти тон повік.Переносяться теж нормально,до речі в мене вони в спекотний день навіть особливо і не скаталися.

Підсумовуючи усе,скажу що палетка непогана за свої гроші,не вау(є краще точно),але вона компактна,містить відтінки універсальні,нею можна створити як і повсякденний макіяж,так і більш святковий.Мені сподобалася.