Alina_Demchenko

Eveline Cosmetics Precise Eye Liner Brush

Eveline Cosmetics Precise Eye Liner Brush
Eveline Cosmetics Precise Eye Liner Brush

Як намалювати ідеальну - це таємниця, яку від мене, мабуть самі масони ховали, бо в іншому випадку це б означало що в мене не з того місця ростуть. Я дивлюсь на фотографії дівчат в спільноті і дивуюсь, як так : у вас виходять такі чарівні стрілочки, особливо я дивуюсь коли бачу що там пензлик.

Мій максимум - то фломастер. Але як правило там є багато мінусів. Супер тоненьку тінію не намалюєшь та вони бистро висихають.

Але я знайшла скарб. Це рідка підводка від Eveline у такому стіку. На перший погляд, здається що це звичайний маркер, але придивіться уважніше і ви помітите що на кінці - пензлик.

Так, це не іновація і знаю що у багатьох брендів такі вироби є.

Але чим же відрізняється цей?

Eveline Cosmetics Precise Eye Liner Brush
Eveline Cosmetics Precise Eye Liner Brush
  1. ЦІНА. Я розпочну з головного. Це максимально бюджетний продукт. Аналоги стоять на багато дорожче ( саме в такій формі)
  2. Пігментація та колір. Цей продукт має насичений чорний колір, який перекриває все і не має місця для плішивості. Він не матовий, але так мені одобається ще більше. На повіках виглядає максимально ефектно.
  3. Тонесенький пензлик-аплікатор. Їм дуже зручно робити стрілочку, особливо таким невдахам як я. Навіть тонесенькі лінії можна дуже зручно зробити.
  4. Стійкість. Я можу ходити з цим засобом ВЕСЬ ДЕНЬ. Водою - змити складно. Він не тече, не розмазується після висиханя. Доречі, другий кадр у каруселі - це я декілька разів протерла міцеляркою.

Для мене це - ідеальний інструмент. Що правда, я не зовсім ідеальна і тому стрілочки я роблю все одно дуже рідко))) Хто вже вміє малювати - вам буде дуже зручно їм користуватися. Прихильникам фломастерів - теж сподобається. Отже рекомендую )))