Альона Нойвілль

Бюджетний плампер з перчинкою

Спершу страшно, потім приємно ) я не була впевнена, що цей продукт досить безпечний, аби не викликати алергічної реакції, але ризикнула. Усі п’ять хвилин, поки максимайзер діяв, я стояла перед дзеркалом, готова стерти його вмить, як відчую щось дивне. Але нічого, окрім звичного поколювання в губах, не сталося – плампер злегка «підкачав» їх, викликавши притік крові за рахунок екстракту перчику чилі, та надав приємного рожевого кольору.

Особистий тест на алергію максимайзер Eveline пройшов, проте я завжди раджу уникати подібних продуктів людям, які гостро реагують на декоративну косметику з незвичними інгредієнтами. Якщо вже дуууже хочеться спробувати – спершу нанесіть продукт на руку й зачекайте хоча б пару годин.

Але, якщо кортить отримати візуально пухкі губки – одного пламперу мало. Тому тримайте мій лайфхак. Спершу треба нанести хайлайтер на галочку верхньої губи. Потім – обвести контур нюдовим олівцем, максимально наближеним до кольору шкіри. «Підрізати» кутики нижньої губи консилером, аби вона не «розпливалася». А вже далі – максимайзер)

20 травня, 2023
20 травня, 2023