Anna_feerie

Рідкий алмаз для міцних нігтів від Bielenda

Рідкий алмаз для міцних нігтів від Bielenda

Гель-лак я не роблю вже кілька років. По-перше, не люблю залежати від когось в питаннях догляду, по-друге, зняття покриття (навіть в умовах салону) доволі травматичне для мене.

Останній раз майстер так інтенсивно шліфувала мої нещасні нігті, що після тої процедури я отримала не тільки покоцану пластину, а ще й оніхолізіс (відставання нігтя від плоті, ніби він відривається по краях). Це було жахливо, врятувала мене ріцинова олія, яку я щедро втирала і зверху, і крапала під ніготь.

Але тепер все роблю виключно сама, навіть стрижку волосся 🤣. Тож, маю деякі запаси для догляду за нігтями, хоч і не дуже часто роблю кольорове покриття (бо під ним не видно фарбу, а я люблю помалювати іноді й пальцями🎨).

Рідкий алмаз для міцних нігтів від Bielenda

Це прозора рідина з ледь помітними іскорками тих самих алмазів 😉. Наноситься дуже легко, застигає буквально за 20 секунд, що мене дуже тішить. Нігті одразу ж стають більш міцними, ніби це якась професійна база типу рідке скло.

При кімнатному освітлення лак прозорий, але на вулиці нігті відливають холодним рожевим (мені подобається такий відтінок дуже😍).

Щодо складу, то я не знайшла в ньому формальдегіду. Що добре). Також не було помічено ніяких побічних ефектів, бо дівчата в клубі від подібних продуктів відчували печіння пальців та головний біль.

P.S. Якщо вам цікаво, що я люблю малювати на нігтях, пишіть у коментах і я зроблю щось цікавеньке (бо без мотивації я навряд чи виділю час на ті малювання 🤣🤣🤣).