Анастасія Фоміна

Мега кольорова палетка🌈

Мега кольорова палетка🌈

Придивлялася я до цієї палетки від Glambee і все думала чи треба вона мені чи ні.От побачивши на знижці хорошій все ж таки взяла.В мене вже є кольорова палетка від бренду Eveline,я впринципі цілком нею задоволена,робила вже багато різноманітних макіяжів з нею,але хотілося чогось нового спробувати,бо мені здається що з тієї палетки від Eveline я вже видала все,що могла.

Так от,ця палетка від Glambee називається Celebrate ,має 14 відтінків з яких маємо 8 матових і 6 шимерних.

Мега кольорова палетка🌈

Мені особисто подобається добірка кольорів ,одразу виникають ідеї образів,які можна з нею створити.Також імпонує оформлення,бо яскраве і це завжди приваблює увагу .Взагалі бумажне таке оформлення має певні плюси і мінуси,але мені воно подобається,палетка легка і її приємно тримати в руках,але бруднитися буде точно.

З приводу пігментація не все так зрозуміло одразу,коли дивишься на рефіли здається ,що це прям вау,набираєш на пальчик,переносиш і ефект на 3-4 в залежності від відтінку.

Тіні неначе крейдові,особливо пастельні відтінки типу рожевого чи жовтого.Впринципі переносяться вони нормально,можна їх нашаровувати,але коли я пробувала робити макіяж очей з ними,там все було складніше.Тушуються вони так,що наносячи і розтушовуючи відтінок йде в нуль,наносити варто набиваючими рухами,тоді можна плюс мінус отримати такий відтінок як в рефілі.

До речі ці тіні мають тінт,особливо зелені та блакитні відтінки(я робила мейк ще з малиновим і теж на повіках залишився невеличкий тінт)

Як висновок можна сказати,що палетка непогана ,нафарбуватися можна,отримати доволі яскраві відтінки на повіках теж можна,але є свої моменти в роботі.