Polina

Моя улюблена маска для волосся від Kallos

Моя улюблена маска для волосся від Kallos

Почнемо зі знайомства з брендом:

Kallos- косметичний бренд з Угорщини, пропонує демократичну і високоякісну продукцію  для професійного догляду за волоссям, шкірою обличчя і тіла, також широкий спектр декоративної косметики.

Бренд Kallos був заснований у 1978 році Джоном Каллосом. У сімейному бізнесі також активно приймають участь його дочки. Продукти компанії популярні не тільки на Угорщині, але також в багатьох інших країнах.

Моя улюблена маска для волосся від Kallos

Підійде для будь-якого волосся, бо ця маска входить до класу "живлючих" масочок ,єдине ,що треба знати, якщо у Вас нещодавно пофарбоване волосся, живлючі маски використовувати !неможна!

Особливо гарно продукт підійде для ламкого,пошкодженого,сухого або просто тонкого волосся, якщо ви хочете насичити його блиском та здоровими компонентами.

Всередині масочка білого кольору та має досить густу консистенцію ,що дуже зручно,бо продукт не скочується з рук під час нанесення.

Складники:

AQUA, CETEARYL ALCOHOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, OLEA EUROPAEA OIL, COCOS NUCIFERA OIL, PARFUM, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONOL, PANTHENOL, HYDROLYZED KERATIN, SOLUBLE COLLAGEN, SODIUM HYALURONATE, CITRIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, BENZYL ALCOHOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE.

Під час пошуку інформації про склад мені дуже сподобались декілька ключових складників:

  • пантенол, кокосова й оливкова олії – глибоко живлять і пом'якшують волосяні волокна
  • гіалуронова кислота – забезпечує інтенсивне зволоження
  • колаген – повертає волоссю пружність

Що мені не сподобалось це консерванти ,хоча зараз дуже складно знайти щось без них,бо завдяки ним продукт довше зберігається.

Спосіб застосування, який вказано на пакування трішечки відрізняється від того, який я застосовую)

На упаковці вказано : нанести на вимити шампунем волосся ,потримати 3 хвилини та змити.

Як треба робити задля гарного результату:

Помити волосся шампунем,промокнути його полотенцем,нанести маску ,почекати 15 хвилин (так,саме така кількість часу дасть вам бажаний результат),прочесати волосся пальцями,змити.

У мене з цієї лінійки ще є термозахист ,огляд на нього Ви можете знайти в попередніх дописах♥️