YuliHrytskoff

Красива блистяшка для губ з чудовими доглядовими властивостями

Красива блистяшка для губ з чудовими доглядовими властивостями
Красива блистяшка для губ з чудовими доглядовими властивостями

У помадах я люблю дуже ніжні напівпрозорі відтінки. А моя найбільша любов – це прозорі помади з дрібними ненав'язливими блискітками – блисків для губ у такій тематиці є безліч, а от гідну помаду знайти складно! Якось я побачила у "Біокон" бальзам для губ "Діамантовий блиск", який виробник описує як прозорий з блискітками. Раніше я ніколи не користувалася продукцією цього бренду, але бальзам вирішила купити - благо, він дуже дешевий, думала, якщо не сподобається, то і не дуже шкода буде викинути. Але, на диво, він настільки мені сподобався, що всі інші мої помади-бальзами-блиски зараз стоять осторонь! А за що він мені так сподобався – я розповім у своєму дописі.

Типове для більшості бальзамів для губ - спочатку він був запакований у симпатичну блістерну упаковку, зі зворотного боку якої є вся необхідна інформація про засіб.

Сам флакон бальзаму виконаний з якісно пластику в ніжних перламутрово-бузкових тонах, все міцне, пластик не тріскається та не скрипить, що більш ніж дивно для такої ціни.

Механізм стандартний - бальзам легко викручується повністю і також безпроблемно закручується назад.

Кришечка бальзаму кріпиться до основи дуже надійно, бальзам закривається з клацанням - можна не боятися, що він мимоволі відкриється в сумочці.

Склад. Виробник нам обіцяє у складі свого продукту 87% натуральних складових. Загалом склад дійсно далеко не найгірший, у ньому багато всяких корисностей для шкіри губ: це оливкова і рицинова олії; олія каріте; бджолиний віск; екстракт алое; та ще кілька. Але є у складі й компоненти, які мене трохи збентежили, наприклад, пропілпарабен, церезин, тобто склад не такий вже й натуральний. Але на це варто було чекати, зважаючи на ціну...

Текстура у нього досить щільна, восково-масляниста, не дуже жирна, але й не суха – все в ньому в міру. Як на мене, така текстура і має бути в бальзамах для губ!

Стік бальзаму досить довгий, викручується та закручується безпроблемно. Стік рівний, без видимих ​​пошкоджень та швів. Зріз напівкруглий.

При сильній спеці може трошки підтаювати, але не критично - це не заважає спокійно користуватися ним - він не розпливається і не втрачає форми.

Запах. Ось що мені не сподобалося в цьому бальзамі – то це його запах! Він якийсь вазелінистий, такий, як у більшості дешевих гігієнічних чи звичайних помад. Ну і смак такий же... В принципі, запах не є дуже аж неприємний, ні, він цілком терпимий і не дуже нав'язливий, але все одно звертаєш на нього увагу і це мені не дуже довподоби!

Стійкість у бальзаму дуже пристойна - три години тримається на губах спокійно, потім бальзам повністю вбирається, але все одно виглядає дуже красиво, так як на губах залишаються дрібні блискітки.

У нОсці бальзам теж непогано себе заявив - губи не вибілює, в білу смужку на стику губ не скочується, лущення не підкреслює, за межі губ не розтікається. До того ж, він зовсім не липкий, як блиски для губ (основна причина, чому я їх не особливо люблю).

На рахунок доглядових властивостей - тут бальзам також себе зарекомендував з гарного боку - губи після нього зволожені, я б навіть сказала наживлені, дуже доглянуті! Та це видно і по фото. Тому, він прекрасно підійде не тільки на теплий період року, а й взимку також прекрасно захистить ніжну шкіру губ від морозу та вітру.

Ну а тепер перейдемо до найцікавішого - відтінку та свотчам! Бальзам повністю прозорий, з великою кількістю дрібних блискіток. Хоча, це навіть і не блискітки, а найдрібніший шиммер.

У приміщенні, в тіні, або за похмурої погоди цього шиммера практично не видно, а ось на сонечку, або при штучному освітленні бальзам починає дуже гарно мерехтіти.

Блиск виходить дуже ніжним, приглушеним, зовсім не вульгарним!
Блискітки на губах не відчуваються зовсім, не дряпають їх.

Ну і на губах бальзам виглядає так

Але найбільше мені подобається носити цей бальзам зі стійким нюдовим олівцем для губ (на фото Lamel 405)

хочу сказати, що бальзам для губ "Діамантовий блиск" від Біокон мені просто сподобався! Так, у нього є дрібні недоліки, про які я розповіла у своєму відгуку, але особисто для мене вони не такі вже й суттєві. Тому рекомендую!