Стане в нагоді сухому волоссю!

Стане в нагоді сухому волоссю!

З шампунем Gliss Ultimate Repait я познайомилася після невдалого фарбування волосся.

Майстер запропонувала випробувати нову фарбу, а в результаті отримали спалене волосся, яке так і сипалося пасмами.

Доглядати за таким проблемним волоссям було ще тим квестом, воно плуталось, збивалось, особливо під час миття, тому шампунь яким я раніше користувалась більше не справлявся.

Вибір впав на Gliss Ultimate Repait, який позиціонує себе як зміцнюючий шампунь для сильно пошкодженого та сухого волосся, саме така проблема була у мене в той час.

Пакування

Засіб знаходиться в чорному пластиковому флаконі, який зручно тримати в руках, відкривається за допомогою кришечки-фліп, вона доволі щільна, тому можна не хвилюватися що шампунь виллється.

Шампунь

Сам засіб середньої густоти, симпатичного перламутрового кольору з доволі сильним ароматом, що нагадує чоловічі парфуми.

Піниться шампунь дуже добре, тому витрачається економно.

В складі є знаменитий Sodium Laureth Sulfate , але його дія пом'якшенна іншими м'якими ПАР, також присутні рідкий кератин та олії касторова і жожоба, а також силікони, але без них ніяк, якщо потрібно розгладити та склеїти пошкоджену кутикулу.

Результат

З першого використання я була скорена цим засобом, адже нарешті миття голови перестало бути тортурою, волосся набуло м'якості та блиску, перестало плутатись, навіть без використання маски, а після розчісування на гребінці кількість висипаного волосся зменшилась.

Доречі, як на диво, лупи теж не з'явилось ( у мене часто шампуні провокують її появу).

Користувалась я ним допоки значно не відросло натуральне волосся, тоді прийшлось змінювати шампунь, тому що для здорового волосся потрібен інший догляд, а цей засіб жирнитиме.

Кому підійде

Якщо у вас пошкоджене волосся після освітлення, фарбування, хімічної завивки або просто суха шкіра голови можете сміливо купувати шампунь Gliss Ultimate Repait.

Якщо ж ви власниця натурального волосся та нормального або жирного типу шкіри голови підберіть собі інший засіб.

Стане в нагоді сухому волоссю!
Стане в нагоді сухому волоссю!