Звільняю полички

Звільняю полички

Не дивлячись на те, що регулярно намагаюсь проводити ревізію серед своїх засобів нема-нема та щось протерміноване і залишиться...

Сьогодні зайнялась прибиранням та відправила у смітник деяку косметику.

І так, мої пусті баночки:

Маска проти випадіння волосся від ТМ "Джерелія" - засіб який гарно зволожує волосся та полегшує розслідування, при чому ефект зберігається від миття до миття. Щодо зменшення випадіння не скажу, так як використовую комплексний догляд.

Дезодорант -антиперспірант "Fa" - ним я користувалася переважно вдома, тому що як дезодорант він нічого, добре маскує ( чи усуває?) запах поту, але як антиперспірант зовсім ніякий, хоча виробник обіцяє нам захист на два дні!🤣

Відбілююча маска українського бренду "Sane" - нажаль, теж закінчилась(( Це одна із моїх улюблених масок, адже вона дійсно зменшує запалення та освітлює шкіру, звісно, за умови регулярного використання 😉

Фарба для брів "Venita" - не поганий засіб середньої стійкості для домашнього використання, ніяких проблем як то алергія чи подразнення у мене з ним не було, результат цілком влаштовував.

Розсипчата пудра для обличчя "Eveline" - чудова пудра, яка не створює ефекту маски на обличчі, м'яко лягає, придаючи шкірі шовковистості та сяяння.

Тональний крем "Luxe" від Avon - тональний, котрий мені все ж таки вдалось домучити😉 Чесно кажучи від цієї серії очікувала більшого. Маскує на трієчку та і лягає не бездоганно.

Протерміновані засоби:

Мус для волосся "Красуня" - купувався ну дуже давно, потрібно було зробити зачіску з його допомогою, зі своєю задачею справився і з того самого часу стояв без діла.

Туш для вій Pastel від "Unice" - одна із самих жахливих які в мене були, тому що крім склеювання вій від неї нічого і чекати!

Палетка помад від "Glem be" - палетка з 5 різних відтінків помад, які добре лягають та зволожують губи, та є один маленький мінус- можуть відпечататись на зубах) Спочатку частенько користувалась, а потім перейшла на матові.

Крем для рук від "Dove" - потрапив до мене в якості подарунка на якесь свято від когось із подруг. Якість так собі, на трієчку, якесь зволоження є, але дуже короткочасне, навіть при регулярному використанні результату не має.

Ось такі викидушки у мене сьогодні)