O’Ostah

Lattafa Perfumes Qaa'ed

Lattafa Perfumes Qaa'ed
Lattafa Perfumes Qaa'ed

Нещодавно B E L E N K A Y A зробила чудовий допис https://club.makeup.com.ua/post/10028/, який забрав у мене повноцінний сон (я передивилась 1000 відгуків на парфумерію Lattafa!) і вже на наступний день тримала у руках своє золотце. Щоправда, не Rouat Al Musk, бо не було в наявності, а Qaa'ed.

Це щось за межею. Шкіряний тубус із тисненням, надзвичайної якості. Важкий флакон у стилі Tiziana Terenzi. Якби не знала, скільки це коштує, то подумала, що потрібно віддати півнирки. Дійсно, це дуже, просто шалено гарно. Прикраса парфумерного столика, не інакше.

  • Початкова нота: Бергамот, Кардамон, Кориця
  • Нота серця: Гвоздика, Кедр, Сандал, Шафран
  • Кінцева нота: Амбра, Ваніль, Уд, Шкіра

І тут би я мала насторожитись: уд та шкіра. Від першого мені стає погано на фізичному рівні, а шкіра… Затест Ombré Leather Tom Ford одного разу призвів до того, що я мусила бігти з магазину додому і годину змивати його з себе (не допомогло). Забігаючи наперед, вони з Qaa'ed мають подібне звучання.

До інших нот претензій не мала, обожнюю прянощі і деревину, все у межах моїх смаків.

Заплющіть очі і уявіть. Кінець вечірки, у вас відмінний настрій. На вас - улюблені пряні парфуми, всередині вас - пляшка ігристого. Ви сідаєте у таксі з шкіряним салоном, легкий аромат бензину, на дзеркалі заднього виду хитається удова “пахучка”. Перші п’ять хвилин вам весело, ще 10 - вже не дуже, а через 20 ви ладні вистрибнути на ходу, аби тільки не відчувати це.

На рівні. Відчуєте і ви, і навколишні. До речі, навколишні перепитували, чим від мене пахне, і також знаходили відголоски Ombré Leather. 4-5 розпилень - приблизно до 6 годин

Я не можу сказати, що парфуми погані. Ні, Qaa'ed цікавий, шалено гарний зовні. Але не мій. Тому, B E L E N K A Y A, чекай на посилку)