ksnklb

Що не повторю і чому 🤔

Що не повторю і чому 🤔
Що не повторю і чому 🤔
Що не повторю і чому 🤔

Продовжую проводити ревізію. У цьому випадку співпало, і термін придатності закінчився разом із цими засобами. Навряд колись ще раз замовлю їх і ось чому:

Пілінг для обличчя з комплексом фруктових кислот 7%

Раніше вже писала про цей пілінг тут: https://club.makeup.com.ua/post/7091/

У мене така маленька баночка була доволі довго, розхід через в'язку консистенцію не великий. Як пілінг, не пече, не дає дискомфортних відчуттів. Намагалась не наносити, коли шкіра була пошкоджена, та і на пошкодженнях могло попекти лише до хвилини, а потім ок.

Особливого ефекту не побачила, безпосередньо після нього шкіра ставала світліша, трішки "підчищав" чорні цятки, із прищиками чи слідів від них не робив нічого. Ефекту вистачало не надовго.

На свою ціну може засіб і нормальний, але думаю, що можна знайти кращі варіанти.

Крем для сухої шкіри обличчя з маслом манго + ши

У мене комбінований тип шкіри, та й крем цей купляла мамі. Їй загалом був нормальний, але довго вбирався і загустий. Як сталось так, що я ним користувалась? Взимку через хворобу та ліки шкіра стала дуже суха, і вирішила що на дуже сухі ділянки буде нормально нанести цей крем. Та це була помилка, такого я ще не бачила. Ті ділянки одразу почервоніли, пішло подразнення, свербіж, печіння. Одразу змила і більше до нього не торкалась... Подруга із сухою шкірою теж казала, що їй цей крем не підійшов.

Сам тюбик крему маленький і зручний, мені загалом подобається дизайн Sane. Запах такий кремовий, від таких мені важко трохи дихати, не легкий. Консистенція дуже густа, аж ніби жирна.

Тому, крем точно не буду замовляти вдруге.🤷🏻‍♀️