SomovaFM

FANTY CHIC 16 Color Eyeshadow 🌈

Взагалі історія з доставкою цієї палетки заслуговує на окремий допис, але коротко.

ЇЇ доставили у почтоман НП, потім кур'єр мав би перевести її до відділення, але у додатку НП чомусь було позначено, що товар отримано, коли це не так. Довга возня в телефонному режимі з операторами НП впродовж 1,5 тижня, після чого вони лише признали втрату посилки їх службою доставки.

Кошти за неї вони повертати не збирались, сказава що їх мав би повертати продавець. Надіслали якийсь, типу офіційний, лист, хоча без печатей або підписів. Звісно продавець відмовився, бо посилку він то відправив і вона потрапила до України. Бадатися з ним не було сенсу, тому я замовила вдруге цю палетку і вона вже йде до мене.

А це перша, ПЕРША. Виявляється товар був у якомусь пінкті видачі не НП, а просто поряд і лежав. Я дізналась про це через загадкове повідомлення у війбер від невідомого (мабудь працівник того пункуту видачі), через два дні після замовлення другої палетки.

Тут зібрані усі кольори веселки та навіть більше. Це саме те, чого мені не вистачало аби можна було розгулятися з креативними мейками.

Текстура у тіней пудрова, вони ніжно наносяться на повіки. Кольори дуже насичені, проте через таку ніжну та легку текстуру їх легко розмазати пальцем в пил, або перекрити іншим кольором, навіть якщо він світліший. Наносити їх треба в декілька слоїв, проте й тушуються вони добре. Макіяж тримається довго, вони не скочуються та не розсипаються, якщо їх не зачіпити чимось, та дуже легко змиваються.

За допомогою цієї палетки був зроблений макіяж у день вишиванки https://club.makeup.com.ua/looks/10275/