Чи виросли вії? Експеримент довжиною два місяці.
Сиворітка для росту вій FEG Pro Advanced
Привіт, красуні!
Чесно кажучи, мені гріх було коли-небудь жалітися на свої вії. В мене великі виразні очі, та довгі підкручені вії, на яких майже будь-яка туш виглядає пристойно.
Тобто відрощувати мені нічого не потрібно, але...
Жага до пригод, бажання експериментів та "треба щось докинути у кошик в Єві, щоб отримати безкоштовну доставку " зробили свою справу, і в мене з'явилася сиворітка для росту вій та брів FEG PRO ADVANCED.
В мене вже був досвід використання подібних сиворіток, але значно дорожчих (Cherish та Minox).
Особливо мені зайшла Minox, бо після неї вії стали, як нарощенні. Але було стрьомно, коли почався процес "регенерації", бо довші волоски відпадали, і виростали ті, що звичайної довжини.
Цікаво було порівняти, чи буде працювати сиворітка, яка коштує у рази дешевше.
На упаковці є лише інформація на англійській мові, але і так зрозуміло, що вона повинна робити.
Наносити її потрібно щове чора, на сухі вії, і вже через два місяці можна оцінити перший результат.
Пензлик, яким треба наносити, дуже м'який, та зручний:-) До речі, саме таким пензлем мені зручно малювати собі стрілки.
Алергії, почервоніння, або свербіння жодного разу сиворітка не викликала.
Єдине, що мені не зрозуміло - який склад у цього засобу.
Виробник пише, що це натуральна формула з амінокислотами та біотином.
Але шось мені здається, що нам чогось не кажуть... можливо мені-то здається, тож піду перехрестюсь:-)
РЕЗУЛЬТАТ
Так от... Майже 2 місяці, кожного вечора, я наносила сиворітку.
Спочатку я вирішила, що нічого не вийшло, але подивившись на фото, помітила, що вії стали трошки довшими.
Зверху - після, знизу - до.
Для чистоти експерименту, я використала одну і ту саму туш Maybelline Sky High Cosmic Black.
Тобто я точно можу сказати, що сиворітка працює. Наприклад, після Cherish в мене був такий самий ефект.
Я не знаю, чи можна на постійній основі користуватися такими речами, та як вони впливають на організм, але поки ніяких негативних реакцій на зір, або стан шкіри, я не виявила.
Особисто я продовжу користуватися сиворіткою, поки вона не закінчиться, та зроблю перерву.
Експеримент виявився досить цікавим, і, сподіваюсь, була комусь корисною.
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)