Знахідка та робочий засіб при себореї шкіри голови від VICHY
На тлі стресу у мене загострився себорейний дерматит і шампунь Dercos Anti-Pelliculaire Anti-Dandruff DS проти лупи став моїм порятунком.
Що обіцяє виробник?
- працює вже з 1-го застосування. Це правда, ефект я побачила одразу;
- знижує ріст та розмноження грибка Malassezia, нормалізує мікробіом шкіри голови;
- м'яко відлущує ороговілі клітини шкіри;
- підвищує бар'єрні властивості волосся та його стійкість до впливу зовнішніх факторів.
Сульфід селену допомагає усунути лупу, тоді як саліцилова кислота лікує себорейний дерматит і, нарешті, керамід відновлює і зміцнює шкіру голови.
Я також помітила зменшення сверблячки та почервоніння. Шампунь сприяє зменшенню запального процесу, а як наслідок запобігає випадінню волосся.
Цей засіб не призначений для того, щоб бути вашим щоденним шампунем. Курс 1-2 місяці через день або в міру забруднення волосся, а далі в режимі, що підтримує.
Важливо! не змивати одразу, а потримати 3-4 хв.
Щоразу, коли я використовую цей шампунь, я помічаю, що моє волосся виглядає досить блискучим наступного дня (здоровий, а не жирний блиск), але мені не подобається запах. Для мене він пахне солодкувато-хімічно (подібно пасті Сульсена), тому перший раз я мию Vichy, а потім іншим шампунем з приємним мені ароматом.
Рекомендую взяти на озброєння та почати тестувати тим, хто зіткнувся з такою ж проблемою.
Коментарі (0)