Blondie_rs

Dose Of Colors: все, що вам потрібно знати про їх блиск для губ

Dose Of Colors: все, що вам потрібно знати про їх блиск для губ

Вітаю вас у своєму профілі! Що ж, сьогодні я вам хочу показати свій блиск для губ від Dose of Colors у відтінку Happy Hour.

Бренд давно заворожував мене своєю естетикою, а особливо — матовими текстурами та нюдовими кольорами. Здавалось, що їх рідкі матові помади це в саме серденько (сподіваюсь, так і буде), але я знайшла блиск та вирішила його спробувати.

Текстура в нього цілком стандартна як для блисків. Плотна, не липка, але дещо важкувата власне через свою плотність. Колір дуже дивно виглядав на мені. Ні то рожевий, ні то помаранчевий, та ще й з легким золотистим шиммером. Я думала, що воно якось більш естетично буде виглядати. А так получилось, що в нього доволі пігментований основний колір, а блискіток по суті не видно. І найбільш неприємним було те, що він западав у складки губ, підкреслював тріщинки. Відповідно — не зволожував, дратував та його хотілось поскоріше стерти.

Дуже шкода, що я покладала великі надії на цей продукт. Тож, це повні розчарування, але я обов'язково ще спробую їхні помади!