Fraulein

Гель для душу LIORA PAPAYA

Гель для душу LIORA PAPAYA

Всім привіт!

Із бюджетних гелів для душу подобається "Shik Лимонний сорбет". Дуже пристойний та за приємною вартістю. А цього разу його в наявності не було і мій погляд упав на цей гель. Вирішила спробувати, тим більше ціна менша за долар. Якщо не підійде як гель для тіла - буде милом для рук.

Упаковка:

Пластмасове пакування ніжно-персикового кольору з дозатором. Такий формат мені не дуже подобається. Під час використання потрібно перевертати флакончик, тримаючи його мокрими руками. Забирає час та й не зручно. Але тут на смак і колір, як то кажуть.

До складу входить кокосова олія, яка зволожує та живить шкіру. - Має легку заспокійливу дію. - Сприяє активнішому клітинному оновленню. - Аромат «Папайя» дарує гарний настрій та нагадує про приємний літній відпочинок.

Консистенція:

Рідина персиково-оражевого кольору, досить густа

Зазвичай дешеві гелі для душу мають рідку консистенцію, і тому багато витрачається. Тут досить густий гель, його потрібно не багато. Добре піниться.

Аромат:

Дуже яскравий та різкий. Фруктовий. Але хімозність дуже яскраво чутна, різкий аромат.

Ситуацію з ароматом я дуже легко виправила: додала трохи мигдального крем-мила, змішала і все. тепер запах ніжніший і приємніший.

Зазвичай я переливаю гель для душу у великий флакон з-під рідкого мила, так мені більше подобається, як він виглядає у ванній кімнаті. Та й наявність дозатора дуже полегшує використання.

За своїм прямим призначенням працює відмінно - добре піниться, м'яко очищає шкіру, а головне - не сушить її. Після використання залишається відчуття свіжості та чистоти. Єдине, що не сподобався – дуже яскравий, різкий аромат.

А загалом – рекомендую.