Зубна паста Chicco "Полуниця"
Найкраща зубна паста для молочних зубчиків: безпечний склад, приємний смак, економний розхід, відмінне очищення!
Від здоров'я перших молочних зубчиків дитини залежить здоров'я майбутніх корінних зубів. Тому, доглядати за молочними зубами варто не менш ретельно, ніж за "дорослими", починаючи, буквально, з першого зуба.
У нас перший зубчик прорізався у шість місяців і, тому що ми вже потроху стали вводити прикорм, перший зуб дитини я відразу стала очищати від можливого нальоту. Пасту та щітку, звичайно ж, ще рано було використовувати, я просто акуратно очищала зуб ватною паличкою, змоченою теплою кип'яченою водою. А вже ближче до року ми почали використовувати щіточку, а потім і пасту.
До вибору зубної пасти для дитини я підійшла дуже відповідально, адже, крім якості, дитяча зубна паста повинна бути абсолютно безпечною, тому що такі малятка дуже часто проковтують пасту і добре не прополіскують рот після чищення зубів (правда, у мене дитина якось дуже швидко схопила що до чого, але все одно, іноді, все ж ковтала пасту). Загалом, вивчивши склади безлічі паст, почитавши відгуки, я вирішила купити дитині зубну пасту Chicco "Полуниця", якою ми користувалися потім багато років з моменту першого опробуваного нами тюбика, час від часу чергуючи її з пастою того ж бренду, але з іншим смаком - "Яблуко і Банан" , - щоб дитині не набридало.
Оформлення/дизайн
Спочатку тюбик зубної пасти був запакований у гарну картонну коробочку, на бічних стінках якої з усіх боків є необхідна інформація про засіб від виробника.
Сам тюбик зубної пасти виготовлений з м'якого пластику, що підлягає вторинній переробці.
Кришечка в туби пластикова, що закручується на різьблення; дозволяє зберігати пасту у вертикальному положенні, при цьому паста не витікає.
Це зараз новий дизайн тюбика, раніше кришечка була відкидна і настільки незручна, що вижати пасту, коли її залишалося зовсім трохи, було практично нереально... Безсумнівно, нова кришечка спростила це завдання!
Об'єм пасти - 50 мл. Це, здається, і зовсім небагато, але паста використовується дуже економічно, нам такої її кількості вистачає приблизно на 6-8 місяців, що з лишком окупає її недешеву вартість.
Характеристика властивостей
Найважливіше у дитячих зубних пастах – це склад! Він має бути не тільки ефективним у плані очищення, а й повністю безпечним, оскільки дітки часто ковтають пасту. Вивчивши інгредієнти цієї пасти, скажу, що я залишилася більш ніж задоволена! Всі компоненти абсолютно безпечні! Єдиним "таким собі" компонентом є синтетичний барвник червоного кольору CI 16035. Звичайно, в дитячій зубній пасті не хотілося б бачити таких компонентів, але він далеко не найстрашніший із усіх можливих. У зв'язку з таким складом, та як обіцяє виробник в описі товару, паста абсолютно безпечна при ковтанні!
Консистенція пасти гелева, абразивність дуже низька.
Колір пасти прозоро-червоний.
Запах ну дуже приємний, мені нагадує запах полуничного морозива.
Смак у пасти солоденький, але не приторний, дуже смачний полуничний – дитина чистить зубки із задоволенням.
Використання. Враження від засобу
Як я вже зазначила на початку допису, цією зубною пастою ми користуємося дуже давно - років п"ять, нас вона влаштовує практично за всіма параметрами. Зараз, звичайно, купую її значно рідше, так як дитина вже прекрасно чистить зубчики самостійно та спльовує пасту, не ковтаючи її. Але все одно покупку Chicco час від часу повторюємо.
Піниться паста добре, що сприяє її економічному використанню, смак має приємний – дитині подобається чистити нею зубки.
Паста має слабку абразивність, завдяки чому очищає зубки дуже ніжно, не пошкоджуючи емаль.
Очищує паста від нальоту дуже добре (я перевіряла і на собі)!
Підбиваючи підсумки, хочу сказати, що паста справді дуже хороша і нам підходить практично ідеально! Рекомендую до покупки для якісного та безпечного очищення перших молочних зубчиків!)
Коментарі (0)