Kizza

Треба читати коментарі! Завжди 🫣

Треба читати коментарі! Завжди 🫣

...Виявилось що від об'єму дещо залежить і якби я прочитала коментарі - цього допису б не було😊

Замість звичної мені ніжно пахнущої прозорої субстанції фото 1, полилась яскраво синій потік з набагато яскравішим ароматом...

І

У деяких мам теж виникли питання про колір звичного засобу, на що представники Makeup надали повну відповідь (іншій користувачці):

Добрий день! Елизавета, всі засоби для купання Бюбхен: 50 мл, 200 мл, 400 мл, 1л - виробляються на заводі Бюбхен у Німеччині та безпечні для малюків. У засобі 1л є особливість у рецептурі - до нього доданий харчовий барвник, така відмінність пов'язана з тим, що засіб було зроблено для ринку Німеччини. Для Німеччини такий барвник додається у кожний з всіх обсягів. Бюбхен, знаючи особливість нашого ринку, що ми більше любимо нейтральний колір засобу, прибрав із рецептури цей барвник зі стандартних обсягів, що поставляються на ринок України – 50, 200, 400 мл. Засіб 1л Бюбхен постачає в асортименті для мам, які люблять купувати великий об'єм продукції. Оскільки продаж таких засобів не такий великий, його окремо під нас не виробляють, ми купуємо німецьку позицію. Що стосується запаху - він такий же, як в інших обсягів, це суміш рослинних олій та геліотропіну. Запах може здатися концентрованим, але ви повинні пам'ятати, що цей засіб не наноситься на тіло дитини безпосередньо, його потрібно розводити у форматі: кілька крапель на ванну води, тоді буде дуже легкий і приємний аромат, зовсім не різкий. Користуйтеся засобом, не переживайте - воно такої ж високої якості, як і вся решта косметики Бюбхен.

На 1000 мл версії на українській етикетці написано, що даний засіб містить харчовий барвник блакитного кольору ☝️