Pilirina 💛💙

HIPP: багато достоїнств і жодного недоліку!

HIPP: багато достоїнств і жодного недоліку!

Цього разу, я зупинила свій вибір на шампуні фірми Hipp. По-перше, прочитала, що тут безпечний склад, а це для мене - головний критерій у відборі. По-друге, шампунь створений для чутливої ​​шкіри голови, а значить не повинен викликати подразнення та алергічні реакції. По-третє, просто довіряю цьому виробнику.

Флакончик зручно тримати, але кришка типу фліп-топ мені не сподобалася - надто щільно закривається. Іноді подумую у хід запустити своі зуби, коли швидко потрібно відкрити, але поки не пробувала.

За консистенцією шампунь гелеподібний, густий, прозорий, без барвників та віддушки.

Піноутворення середнє, але він легко спінюється і змивається. Це свідчить про те, що у шампуня дійсно немає агресивних миючих компонентів.

Склад шампуню безпечний для дітей від народження. Перевірений дерматологами, акушерами та лікарями. Сподіваюся, що це не пусті рекламні обіцянки.

Не має в складі лаурилсульфату натрію, барвників, консервантів, алергенних ароматизаторів і парабенів. Завдяки нейтральному pH не подразнює шкіру.

Перевіримо склад?

Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, CocamidopropylHydroxysultaine, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside,Sodium Chloride, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, PrunusAmygdalus Dulcis Seed Extract, Glycerin, Hydrogenated PalmGlycerides Citrate, Tocopherol, Citric Acid, Lactic Acid, p-AnisicAcid Parfum.

Склад цілком безпечний, за виключенням чотирьох інгридієнтів, але іх же розшифрувати не складно, правда ж?

*Cocamidopropyl Hydroxysultaine - це синтетичне амфотерне поверхнево-активна речовина з групи гидроксисульфата. Цей продукт можна побачити в засобах особистої гігієни, таких як мило, шампуні, лосьйони тощо. Він застосовувався як піноутворювач, будівельник в'язкості і антистатик. Безпечний.

*PrunusAmygdalus Dulcis Seed Extract - екстракт миндалю. Безпечний.

*Hydrogenated PalmGlycerides Citrate - гліцериди гідрогенізованих жирних кислот використовуються як інгредієнти для стабілізації сировини. Виробляэться з рослинноы сировини. Безпечний.

*p-AnisicAcid Parfum або анісова (вона ж P-анісова) кислота – допоміжна сполука, яка застосовується в косметичних та гігієнічних засобах в основному як антимікробна, консервуюча речовина. Виконує функцію природного ароматизатора. Безпечний.

Ну то що, як вам склад? Скажу відверто, за цю ціну поки нічого кращого не знайшла.

І, головне для малюків - не щипле оченята!