Ya Yana

Small Talk від Tigi. Поговоримо?

Small Talk від Tigi. Поговоримо?

Я дуже хотіла знайти щось для стайлінгу, але щоб це був не лак, після нанесення якого важко дихати, і не пінка, яка перетворює пасма та клубочок соломи. Спробувала цей кремчик, за порадою подруги, і маю що сказати.

Хочу додати, що мені дуже подобаються назви продуктів цього бренду. Типу, сироватка Control Freak для приборкання пухнастості та розгладження, або сухий шампунь Dirty Secret. Така дрібничка, але дотримання концепту і дещо сміливі настрої в цих іменах, дають відчуття, що ти тримаєш в руках дійсно круту річ.

У мене стара версія паковання. І воно досить зручне. Дозатор працює без нарікань, а ця прикольна кругла форма прикрашає поличку. Нове візуально не дуже відрізняється, але тут достовірний фідбек дати не можу.

Аромат. Бренд славиться своїми насиченими ароматами, які зазвичай мені подобаються, але тут щось пішло не так. Він нагадує виноградну жуйку. Такий насичений і стійкий, відчувала увесь день і втомилась від нього. Можливо, при постійному користуванні відчувати перестаєш, але він занадто різкий для мене.

Виробник говорить, що продукт забезпечує потрійний ефект.

1. Додає об’єм та примножує густину. Тут точно плюс. Продукт дійсно робить волосся густішим візуально, немов кожен волосок стає більш щільним та наповненим. Такий ефект, ніби після тонування чи фарбування, коли волосся повністю заповнені пігментом і отримують нове життя.

2. Для укладки. Після нанесення та всотування, волосся стає ніби жорсткішим. Ні, не сухим, а саме більш щільним. Тому його набагато простіше оформити у кучері або хвильки. Щодо самої фіксації, то вона щось між середньою та легкою. Бачила в коментарях, що деяким дівчатам крем склеює волосся, але я такого не помітила. Наносила на трошки підсушене волосся перед самою укладкою і все було чудово.

3. Зволожує та запобігає появі сухості. Можливо. Але варто сприймати це, виключно як бонус. Цей продукт більше про стайлінг, ніж про догляд. Сухість крем точно не викликав на моєму волоссі, але чи запобіг, важко сказати.

Ще плюси:

- контролює статику, волосся не електризується та не пушиться;

- «антенки» не прибрав повністю, але значно зменшив їхню кількість;

- дарує волоссю здоровий блиск;

- економно використовується. Через яскравий дизайн і дозатор, а також розміщення цього крему у ванній, багато хто сприйняв його за мило для рук😅. А потім ще дорікали, що мило якось погано змивається. І не зважаючи на це, продукту ще дуже багато і вистачить його надовго.

Силікони. Вони тут однозначно є, навіть щоб змити продукт з рук, довелося прикладати достатньо зусиль. Тому я й кажу, що це не про догляд і зволоження. Його варто використовувати тільки перед створенням зачіски. І також, варто не забувати про шампуні для глибокого очищення, якщо ви користуєтеся будь-якими засобами для стайлінгу.

Загалом, продукт виконує заявлені обіцянки і є гарним доповненням косметички для волосся. Основний плюс, який я знайшла для себе — крем не забирає об'єм при коренях. Бо, якщо чесно, він і так дається мені вкрай важко.