Наталія С

Олівець NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil

Трохи про мене. Я завжди любила косметику, але останнім часом рідко користуюсь нею. Втім, є один продукт, до якого постійно тягнеться рука - олівець для губ від NYX. Нещодавно вирішила поновити запаси улюбленця для губ - NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil-Nude Pink, але була повністю розчарована його якістю. Олівець дряпає губи, щоб намалювати контур губ, доводилося дуже сильно натискати на нього. Раніше він був ніжним і легким у використанні.

Спостерігаючи за цим, я помітила інші виробничі потужності в Мексиці. Новий олівець відрізняється дизайном та товщиною, хоча, на перший погляд, вони дуже схожі. Також термін придатності після відкривання був скорочений. Спочатку я подумала, що це випадковість, але потім зрозуміла, що цей олівець виготовляється іншою фабрикою і, мабуть, змінено постачальника сировини. Я розумію, що іноді зміни вимушені.

Хоча я б з радістю придбала ще один олівець вироблений в Німеччині, але точно не буду купляти з Мексики.

Дуже шкода, що зараз мені доведеться шукати інший олівець, але я буду вдячна, якщо хтось порекомендує мені подібний відтінок Nude Beige.

На фото губ зверху колір: Nude Pink

На фото губ зверху посередині: без олівця.

На фото губ знизу колір: Nude Beige.

24 травня, 2023
Наталія С
24 травня, 2023