Олена В

Розпаковка подарункового набору на День матері

Розпаковка подарункового набору на День матері

Щира подяка команді Makeup за таку прекрасну можливість тестувати новинки і розширювати список б'юті продуктів в повсякденному догляді!

Вирішила написати цей відгук трохи пізніше,бо хотіла протестити і зрозуміти,які ці засоби в дії.

По порядку.

Почну з кремів для зрілої шкіри(40+).

Dr Irena Eris Scientivist. Денний крем. 50 ml

Польский бренд. Я чесно кажучи про нього раніше не чула. Але тепер це точно один із моїх фаворитів.

Що перше вразило,так це пакування і розмір. Коробочка дуже великого розміру. І крем в красивій червоній баночці. Виглядає солідно.

Сам крем я віддала своїй мамі,хоча я як раз 40 +,але завдяки мамі і її порадам я приймала участь в конкурсі) Тому вона заслуговує на нього більше!

Мама в повному захопленні від користування кремом.

З її слів: добре зволожує,прекрасний ніжний запах,їй пахне якимось парфумом. Не скатується,не викликав алергії та висипань. Шкіра його поглинає вмить. Не лежить маскою,не блищить. Просто ідеальний для неї. SPF 20,що є також незначним бонусом.

Розпаковка подарункового набору на День матері

Тестую цей крем я.

Теж ідеальне попадання. Гарно зволожує,плотний ,але в міру. Не блищить,приємний запах. Шкіра поглинає дуже швидко. У мене часто від кремів під очі сльозяться очі. На цей немає такої реакції. Про боротьбу зі зморшками рано говорити,але зволоження на висоті. Отримую задоволення.

Польский бренд. З коробочки зрозуміла,що цей бренд входить в Dr. Irena Eris (Group). 99% інгредієнтів в складі натуральні.

В комплекті було 3 продукти: міцелярний гель для умивання обличчя та очей; зволожуючий тонік; зволожуючий крем-гель.

Цей сет для молодої шкіри.

Але я затестила майже все.

Досить густий,прозорий. Я не думаю що економний, у мене він іде швидко. Приємний легкий запах. Змиває туш і макіяж добре на 4+.Про зволоження не знаю,але наче не сушить. Стягненності після користування немає. Я раніше майже не користувалася міцелярками,віддаю перевагу пінкам,молочку. Але ця мені сподобалася. Як варіант може бути.

Тут мені не повезло. Мою шкіру не зволожує,скоріше сушить. Відчуття печії після користування. Віддала синові. Якраз для його молодої 20+ комбінованої шкіри буде ідеально! Напишу ще окремий відгук з його слів,якщо що.

Дуже легенька баночка. Веселий дизайн. Зволожуючий крем вирішила подарувати,бо у мене дуже багато відкритих кремів. І відкривати ще один якось не хочеться. Плюс він точно буде залегкий для мене. Але я вже чекаю відгука на нього. І обов'язково його напишу тут!

Дякую за увагу!