Nadine Denisuk

Пінка Яка для чуттєвої шкіри

Про пінку для вмивання від фірми Яка хочеться відзначити, що це була знахідка досить прийнятної якості по невисокій ціні. Відносно давно я була у пошуках засобу для вмивання своєї чутливої шкіри, інколи схильної до висипань і нерівностей. Тож коли використовувала гелі, це було не зовсім те, що потрібно, адже вони хоч і миють, стягнення і відчуття сухості уникнути дуже важко.

Тож пінка дійсно знахідка для тих, у кого шкіра чуттєва, при цьому суха або навпаки схильна до жирності. Все одно вона потребує спеціального догляду, ніжнішого за звичайні засоби у мас-маркетах. Купую цю пінку уже не вперше, враження залишаються позитивні, навіть можу сказати, що зараз консистенція піни стала більш м'якою і стійкою, дуже приємною на дотик. Тим паче, цей засіб належить до "зеленої" серії, а значить, найбільш натуральних продуктів. Запах - це окрема тема, мені він також подобається, хоча якісь спеціальні отдушки не вказані. У склад входять також морські мінерали, колаген для зволоження шкіри, відсутній СЛС, силікони та інші небезпечні речовини.

Дану пінку українського виробника можу рекомендувати, за час використання не помічено ніяких побічних реакцій, алергій, сухості. Для мене це один з найбільш м'яких засобів очищення шкіри, звичайно, інколи я звертаюся і до інших різних гелів та убтанів. Вважаю доцільним комбінування цієї пінки із іншими засобами для чутливої шкіри, наприклад, вершками для зволоження цієї ж зеленої серії, так як все-таки комплексний догляд дає більший ефект.