falafelka01

Блиски NYX — головне обрати вдалий відтінок

Блиски NYX — головне обрати вдалий відтінок
Блиски NYX — головне обрати вдалий відтінок

Першим придбала 16 відтінок, мені він дуже сподобався, обирала по фото з відгуків (тут дяка всім хто не лінується їх писати). Напівпрозорий, нюдовий, тому кінцевий колір залежить від пігментації губ, через що у всіх буде виглядати дещо по різному. Наносити можна і без дзеркала, все прямо дуже просто і зручно. Є один мінус — швидко закінчується через постійне бажання ним нафарбуватись. На губах комфортий, не липкий, також не має жодного неприємного смаку, не те щоб я спеціально куштувала, але інформація перевірена. Тримається як будь який середньостатистичний блиск, коли зникає не скочується і не виглядає жахливо. З коричневим олівчиком можна створити ефект схожий на макіяж супермоделей 90-х. Ну тут однозначно 10 з 10.

Блиски NYX — головне обрати вдалий відтінок

Натхненна вдалою покупкою по тій же схемі вирішила обрати якийсь рожевий відтінок, зупинилась на 15. Не знаю де були мої очі в той момент, але рожевий виявився з фіолетовим підтоном. На відміну від 16 відтінку, тут набагато сильніша пігментація, напівпрозорим нанести не виходить, хіба нерівномірно і без блиску, тонким шаром. Оцінювати не бачу сенсу бо крім затесту ним не фарбувалась.

P.S. Додаючи фото для допису, зрозуміла де були очі в момент покупки. Абстраговано від обличчя не так сильно помітний підтон кольору, очевидно буде сильно залежати від загального контрасту зовнішності. В реальності це такий собі рожевий для барбі.

Для таких хитрунів як я, котрі шукають відгук людини схожого типажу, щоб зрозуміти чи підійде відтінок продукту.