SomovaFM

Сила кавунчика🍉 від Garnier для здорового волосся

Сила кавунчика🍉 від Garnier для здорового волосся

Вже впродовж майже місяця я тестую шампу на бальзам для волосся. Задля чистого ефекту не використовую маску з кокосовох олійки https://club.makeup.com.ua/post/2454/ , яку роблю кожен раз перед миттям голови https://club.makeup.com.ua/post/3218/

Напис на кришечці "не ковтати" говорить сам за себе, лінійка має неперевершений аромат ніби цукерки з кавуном, який залишається на волоссі навітть після змивання ще деякий час, тому сидячі вдома можу навіть занюхувати своє волосся😅

Також є плюсом пакування з переробленого пластику♻.

Сила кавунчика🍉 від Garnier для здорового волосся
Сила кавунчика🍉 від Garnier для здорового волосся

Шампу має рідку прозору конистенцію. Він не спер добре піниться, проте це зрозуміло, коли склад має на 96% натурального походження. Волосся з ним промиваю двічі, він добре очищує, хоч не до скрипу та добре змивається .

Моє волосся справді потребує об'єму і після перших пару разів мені навіть здалося, що він є. Проте надалі нічого особливого не було. Сам шапу не сушить шкіру голови та не пересушує волосся. Довгий час до цього користувалась лише засобами Pantene https://club.makeup.com.ua/post/3098/, але зміна шампуню не вдарила на структура локона.

Бальзам має більш щільну текстуру білого кольору, ніби домашній сир перебили у блендері. Насправді з такої пляшечки його важко діставати, зручніше було якби це був тюбик, тому тримаю пляшку перегорнутою. Засіб росходжується економічніше за шампунь, його треба не дуже багато аби нанести на всю дожвину(волосся в мене вже відросло і десь нижще плеча).

Змивати його треба довго, мабудь як всі подібні засоби, яби він не відчувався плівкою на волоссі. Після змивання бальзам не обтяжує волосся, проте й якогось живого блиску або пом'якшення не додає.

Ще помітила, що гребінець йде вадче при розчісуванні, тому все ж таки буду повертати у доглядь масочку з кокосу.