Nadine Denisuk

Nivea міцелярна вода з алое

Nivea міцелярна вода з алое

Засоби косметичної марки Nivea давно знайомі майже всім користувачам косметичних засобів. І це дуже добре, коли відомі компанії теж стараються і оновлюють свій асортимент, щоб відповідати модним еко-трендам і роблять акцент на натуральності. В даному випадку мова піде про такий засіб, який уже став досить популярним, як міцелярна вода.

Nivea міцелярна вода з алое

Дана водичка продається в досить великій пляшці, я б сказала навіть, тому що навряд чи вдасться всю використати до терміну придатності. Але це прикольно, що є напис про 97% recycled bottle. Значить, пляшка таки виготовлена з переробленого пластику і це правильно, нові еко-стандарти диктують свої правила. І склад також гарний, тому що це серія Naturally Good, тобто, з мінімальними хімічними складниками.

Про користування можу відмітити досить гарне зволоження шкіри, напевно, за рахунок присутності алое вера. ВІдчуття приємні, на вигляд водичка прозора, зручно наносити на ватний спонж і протирати обличчя. Після цього шкіра обличчя набуває більш сяючого вигляду і це, безумовно, плюс. Запаху також майже немає, можливо, для когось це привілей, а для когось ні. В принципі, у планах також спробувати і інші засоби від Nivea з різними екстрактами.