olgatyshchenko

Дезодорант, який однозначно вартий вашої уваги!

Дезодорант, який однозначно вартий вашої уваги!

Я думала, що мене вже нічим не здивувати, але коли побачила дезодорант в паперовій обгортці, то зрозуміла, що помилялася 😅. Взагалі я шукала для себе якийсь натуральний дезодорант в скляній чи в залізній баночці, а тут натрапила на таку незвичну штуку). Першою думкою було - а як він працює взагалі? Коли він вже прийшов до мене, то побачила малюнок на обгортці, що його треба підштовхнути знизу. І все, далі все як і зазвичай.

Мою увагу привернуло те, що сам бренд підтримує очищення океану, має веганський склад (тобто не містить ніяких інгредієнтів тваринного походження), звісно ж не тестується на тваринах та має хороший склад. Про упаковку було вже сказано вище). Для мене такі засоби просто джекпот. Дуже сучасний та гуманний підхід.


Доречі, пропоную швиденько пробігтися по складу - олія ши, сода, кукурудзяний крохмаль, олія какао, рапсова олія, ягідний віск, віддушка з натуральних ефірних олій, соняшникова олія, токоферол (вітамін Е). Сам дезодорант працює так - сода пригнічує бактерії, які викликають запах поту, олії пом'якшують її вплив на шкіру. Крохмаль поглинає в себе залишки поту, а вітамін Е захищає олії від окислення. Нічого складного.

Запах для мене дуже приємний, нагадує сосну чи ялинку.. Комусь може здатися чоловічим, але якщо вам подобаються такі "лісові" аромати, то й цей має припасти до душі)


При нанесенні його на шкіру треба трохи потримати стік на пахві, щоб засіб трохи підтанув, після цього буде набагато легше його наносити. Висихає доволі швидко. Якщо не наносити величезний шар, то не залишає слідів на одязі, тому будьте з цим обережніше).


Дуже рада, що знайшла дезодорант саме в такій упаковці, адже намагаюсь якомога більше уникати пластик. Для мене цей бренд просто мастхев. У них є багато інших цікавих продуктів, маю надію, що доберусь і до них. Всім гарного дня і дякую за увагу 🥰.