olgatyshchenko

Справжній гель алое, який я довго шукала😚💚

Справжній гель алое, який я довго шукала😚💚

Якби ви знали, як довго я шукала цей гель! Перекопала весь інтернет лише для того, щоб знайти гель алое з нормальним складом. Дуже часто в нього додають барвники, ароматизатори, різні загущувачі (наприклад карбомер, який не розкладається в природі) і інших "поганих хлопців".

В цьому засобі на першому місці в складі стоїть гель алое, а не вода, як роблять майже всі інші виробники. Тому його можна використовувати в меншій кількості, адже засіб концентрований.

Наступна в складі ксантанова камедь - натуральний загущувач, також дає зволожуючий ефект за рахунок утворення плівки.

Далі йде лимонна кислота, яку найчастіше всього додають для зниження ph готового продукту (тобто кислотності). Іноді її додають, як нетрадиційний консервант.

Бензоат натрію - м'який натуральний консервант, безпечний при зовнішньому застосуванні.

І останній інгредієнт - сорбат калію. Він працює разом з попереднім, зупиняючи розмноження бактерій та мікроорганізмів в косметиці. Також натуральний та безпечний.

Такий склад дуже мене підкупив, рідко коли зустрінеш хороший та натуральний засіб. Я обрала його саме через те, що в ньому немає компонентів, які забруднюють природу. Сама пляшка переробляється, а ось дозатор нажаль ні. Але не буду його викидати, може колись дозатори також навчаться переробляти.

Цей гель за складом дуже схожий на американський Dr.Mercola. То був дуже дорогий для мене засіб, який я давно не бачила в інтернеті. Тепер в мене є для нього доступна заміна, чому я дуже рада. Єдине, до чого треба було звикнути - він трохи ріденький, тому стріляє при натисканні на пляшку) Так що краще прикласти руку, а вже потім тиснути.

В цілому мені дуже сподобався цей засіб. На ньому навіть написано, що його можна використовувати вагітним та годуючим мамам через безпечний склад. Виробник рекомендує цей засіб для жирної шкіри з акне (така як у мене), навіть як маску для волосся. В Індії останній спосіб використання дуже люблять, я особисто спілкувалась з індійцями, які хвалять властивості алое. Причому і чоловіки, і жінки. Краще всього наносити гель на шкіру голови та на довжину волосся, після цього залишити на ніч, вранці помити голову і ефект буде вау! Я навіть використовувала цей гель для кучерів, його можна намастити на пасма, закрутити бігуді і так лягти спати. Виходить непоганий стайлінг + зволоження волосся.

Рекомендую цей універсальний товар до покупки! Дякую всім вам за увагу до цього відгуку ❤️.

Справжній гель алое, який я довго шукала😚💚