O’Ostah

Foamie: ідеально від концепції до аромату

Foamie: ідеально від концепції до аромату

Foamie - німецький бренд, який спеціалізується на твердих продуктах для шкіри та волосся. Бари для душу, шампуні/бальзами, мило для вмивання, баттери для тіла… І усе це веганське, не тестується на тваринах та безпечне для довкілля. А дизайни! Кожен шматочок можна не тільки підвісити для сушки, але і покласти у мильничку, яку також можна знайти серед асортименту.

Мій перший шматочок від Foamie - пахучий бар із ароматом кокосу та маслом какао. Інтенсивність цих пахощів настільки сильна, що важко втриматись і не побігти у «домашній» за баунті після нічного душу😆  Запах лишається на тілі, у ванній і він абсолютно не хімозний.

Це натуральні мильні компоненти, олійки (касторова, жожоба, кокосова, какао), знаходяться вони на початку списку. Пінка кремова, після миття шкіра не стягнена, немає слизького відчуття на тілі. Коротше, якісне та мʼяке очищення, після якого не хочеться вилити на себе півпляшки крему.

Одна сторона бару із пухирцями, які мають виконувати масажну функцію. Звісно, це всього лише маркетинг, бо жоден целюліт таким не розбити.

Окрема вдячність виробнику за шнурок. Він вкладений у коробочку, якщо ви не плануєте підвішувати бар - просто ігноруєте його. Мені ж ця фішка сподобалась, мило не кисне у мильниці та економічно витрачається.

Foamie я ставлю 11/10 і дуже сподіваюсь, що інші продукти також не підкачають💪