SomovaFM

Обліпихова насолода для шкіри від Weleda

Обліпихова насолода для шкіри від Weleda

Спробувавши засоби цього бренду, зупинитися вже неможливо.

По весні хочеться більше яскравих барв та свіжий ароматів, тому розказую про Тонізуючий крем-гель для душу із сонячної Обліпихової серії.

Веганський засіб без консервантів і з натуральними складниками. Представлений в яскраво помаранчевому тюбику, що вже підіймає настрій.

Формат дуже зручний, без зайвих зусиль можна дозувати продукту скільки необхідно легким натиском на тюбик. Кришечка легко відкривається та дужу надійно закривається.

Обліпихова насолода для шкіри від Weleda

Одразу при відкритті кришечки відчувається його аромат. На початку це свіжість стиглих цитрусів: солодкий апельсин та легка гірчинка грейпфрута. з тростинним цукром. А вже при нанесенні відчуваю цей аромат стиглої обліпихи, уявляю як їм її ложкою з цукром і вона вибухає у роті своїм соком. Аромат гарно бадьорить з ранку, насичуючи настрій яскравими барвами

Текстура в гелю дуже приємна - кремова, наче невагома. Це якесь рідке молочко для тіла, що добре піниться та не липне. Консистенція в міру рідка, при нанесенні він ніжно огортає шкіру. Як вже сказала, засіб добре піниться при невеликій кількості, тому його росхід мінімальний.

Рослинні компоненти у складі гелю гарно тонізують та зволожують шкіру, ніякої сухості чи подразнень після використання він не викликає. Обліпихова олія надає шкіри оксамитового сяйва та ніжності, утримуючи вологу.

Саме з цим гелем починається мій робочий ранок.