Nadine Denisuk

Lirene eco регенеруюча олійка

Lirene eco регенеруюча олійка

У пошуках натуральної косметики я стикнулася із відомою фірмою Lirene і вже купувала декілька засобів, в основному це були натуральні серії. От і зараз мова піде про цей косметичний бренд, а саме про зволожуючу олійку чи сироватку, можна так сказати. Купувала по знижці.

Разом із олійкою я придбала також і ензимну очищуючу пудру.

Тобто, обидва засоби відповідають заявленим характеристикам, мають у складі екстракти і олії сукулентних рослин, таких як агава, морінга, авокадо. І після використання пудри я зволожую шкіру олійкою, а шкіра сяє і насичується поживними речовинами. На вигляд шкіра виглядає краще. Часто користуюся на ніч.

Разом з олійкою приємно використовувати пудру-пілінг. Вона не дуже мілкого помолу, але при цьому не шкрябає обличчя. На моє здивування, цей продукт містить достатньо багато олій для того, щоб маска чи пілінг на його основі не сушив шкіру, а насичував її вітамінами і маслами. Зазвичай порошочки бувають сухуватими, але не цього разу, адже наносити Lirene eco одне задоволення і чудовий аромат! А застосовувати слід разом із теплою водою, тоді вона розподіляється досить рівномірно і гарно по шкірі. Колір білий, одразу відчуваються олії у складі і навіть для моєї чуттєвої шкіри цей засіб підходить. Мені одразу здалося, що це вийде гарний дует для зволоження шкіри.