Garnier тонік з троя ндовою водою
Свіжий і ароматний
У пошуках якогось натурального косметичного продукту мені попалася лінійка засобів відомої фірми Garnier, при чому з розписаним і покращеним складом з поміткою vegan. Як можна було утриматись і не спробувати принаймні пару з них?
До речі, раніше я зустрічала подібний тонік, тільки без помітки vegan і склад був зовсім інший. Це знову плюс даному продукту.
Про використання
Користуюся ним як звичайним тоніком, при цьому відчуття залишаються дуже приємні. Через свій яскравий аромат троянди і ще чогось трохи парфумного. В основному засіб наноситься на ватний спонж, так як не має свого дозатора, але це також цілком зручно. Пляшечка нормального розміру, виробник зробив детальний опис усіх складників, що теж покращує враження. Адже 96 % - це досить високий показник якості.
Один з кращих
Отже, можна сказати, що тонік один з кращих, якими я користувалася. Я би не сказала, що він зменшує пори. Але може заспокоїти шкіру після інших процедур, вмивання, скрабу, надати приємного аромату. І це те, що від нього потребується. Так що планую купити ще кілька продуктів даної лінійки. Крім троянди, в наявності ще є з екстрактом винограду, а також з вітаміном С для тьмяної шкіри.
Коментарі (0)