Alina_Demchenko

Найдешевші олівці для очей у моєму житті: Ruby Rose

Найдешевші олівці для очей у моєму житті: Ruby Rose
Найдешевші олівці для очей у моєму житті: Ruby Rose

Не знаю чому, але колись в мене була фікс ідея, що у кожною дівчини - повинні бути олівці для очей. Коли у школі дівчата фарбували очі, я дивилась на це і теж хотілось. Але коли подружка нафарбувала мене і це було жахливо я про це забула до 21 року. А ось тоді і з'явилось бажання придбати собі. На той момент я вже почала дивитися Українську блогерку, яка продемонструвала олівці від бренду Ruby Rose. Хоча там було відео про олівці для губ ( вони доречі в мене теж є і я обожнюю їх) - я вирішила що треба взяти і для очей.

Мій вибір пав на три відтінки : чорний( то класика), сріблястий , золотий та бронзовий. Золотий доречі десь загубився.

Це звичайні олівці у деревені, з ковпачком- точилкою. Точилка завжди зручно, але пластик так собі якості - тому на якомусь олівчику він взагалі тріснув( ще й чистити зовсім не зручно). Та й заточує криво ( це ви як раз по фото і побачете - я спеціально не переточувала, що б мали уяву що до якості).

На той момент олівці коштували вони .... 9- 12грн ( все від кольору залежело) . Зараз ціна теж доволі низька - 26 грн. Це бюджетніше за бюджет.

Всі олівці мають різну текстуру та стійкість. Тому трішечки про кожну текстуру і кожний колір.

Найдешевші олівці для очей у моєму житті: Ruby Rose
Найдешевші олівці для очей у моєму житті: Ruby Rose

Це матовий чорний олівець з приємною текстурою. Він не сухий, не поганно тушується і має добру пігментацію. Я його наношу на слизову. Він гарно тримається, не подразнює чутливу шкіру і гарно виглядає. Змивається дуже легко, тому не потребує якихось агресивних засобів для демакіяжу. Не водостійкий і не дуже стійкий ( по стандартам нашого часу, тоді ж він був дуууже гарний) . Його я використовувала частіше за все. Тоненькі лінії - їм навряд чи можна намалювати, але думаю за допомогою пензлика, можна зробити тонесеньку стрілочку.

Останній свотч - розтерла пальцями, натискаючи на шкіру.

Цей відтінок дуже гарний, але сам олівець поганий. Він більше нагадує звичайні кремові тіні і якщо чесно - так і поводить себе. На слизовій - не тримається . Стрілку зробити неможливо, бо він дууууже м'який. Якщо подивитися на продукт як на тіні, то доволі непогано, але потрібно закріпляти сухими.

Як олівець - це провал.

Він взагалі не стійкий і на останньому свотчі, я легенько розмазала його ( для тіней це добре, бо гарно тушується)

Це сріблястий блискучий олівець з дуже м'якою текстурою. На відмінно від бронзового - він гарно тримається на слизовій, хоча і не так яскраво як би хотілось. Сам колір доволі насичений і в ньому більше блискіток. Він більш плотніший за бронзовий, тому їм зручніше робити стрілочку.

Сріблястий олівець - стійкіший і як на мене, якістю краще за чорний. Теоритично можна використовувати як тіні, але він більш пластилиновий і тому гірше тушується, а ніж бронзовий.

На останньому свотчі - натискала на руку доволі сильно і як на мене, це найкращий результат серед них.