Nadine Denisuk

Харчова добавка Іron Now foods

Харчова добавка Іron Now foods

Десь приблизно рік тому я знову стикнулася із такою проблемою, як знижений рівень гемоглобіну, тобто, заліза. Напевно, багато хто з дівчат і не тільки також мене зрозуміє. І це дуже важлива річ, так як залізо допомагає постачати кисень у наші органи, тобто, це життєво необхідний елемент.

Ті, хто хоч колись стикався із подібною нестачею, знають, як може це проявлятися. Також в категорію потрапляють і дівчата з рясними менструаціями, тому що з втратою крові втрачається і гемоглобін, можуть збліднути шкірні покрови. Насправді це не весь перелік можливих проблем, тому боротися потрібно якнайшвидше і знайти дієві способи. Для поповнення цього мікроелементу застосовують крапельниці, якщо ситуація складна і рівень падає менше 60, а також таблетки чи харчові добавки, капсули, тобто, пероральної дії, коли рівень не настільки низький, в районі 90.

Насправді я перепробувала кілька видів пігулок. При цьому вони зазвичай дають результат, але багато в їхньому складі небезпечних речовин. І це навіть стосується аптек. Це можуть бути СЛС, пропілен гліколь, навіть парабени! Тому я почала шукати інші способи і знайшла гарну фірму натуральних біодобавок виробництва Сполучених Штатів Now foods. Склад максимально натуральний, оболонка з рисового борошна. Прочитавши більшість позитивних відгуків, я теж зробила вибір на його користь. І це добре, тепер я час від часу можу спокійно додавати в раціон ці капсули і просто запивати склянкою води. При покупці слід визначитися, залізо потрібно 18 мг або 36 мг. Я вирішила почати з меншої дози.

Звичайно, не дивлячись на всю користь даної добавки, потрібно зважати на дотримання правильного режиму також і харчування. Тобто, їх приймати можна за необхідності один раз на добу. На протязі іншого часу слід обов'язково включати в раціон корисні продукти, такі як гречка, зелень, свіжі овочі та фрукти, ягоди. І зменшити промислові всякі ті, в яких не дуже гарний склад. Збалансоване харчування допоможе вилікуватися і нормалізувати обмін речовин.