Чим пахне яблуневий пиріг по версії EYFEL
Спроба змінити домашній аромат провалилась
Вирішила придбати якийсь новий аромат для дому, і вибір пав на цей флакончик. Акційна ціна та великий об'єм. До того ж гарні теплі відгуки.
Зовні пляшечка відрізняється від інших аромадифузорів EYFEL, які в мене були. Ця більш округла, з іншою стильною кришечкою та більшим горлишком. Вона навіть подобається мені більше, проте рідина буде вивітрюватися швидше. Рідина у пляшечці має колір яблучного морсу. Наповнення не жирне, як ще інколи буває. По консистенції звичайна водичка.
А що ж сам аромат? 🍎🍪
Перше, що я відчула - це аромат кислих яблук, а за ним послідувала така неприємна віддушка, просто жах. Десь дуже далеко може це і нагадує аромат печева, але зж тижневими невипраними шкарпетками. Це мені нагадало віддушку у Montale (тож поціновувачам цього бренду, гадаю зайде і аромат аромадифузора). Я капнула рідиною на серветку та залишила на деякий час, можливо аромату треба "подихати", аромат був не такий різкий, але все ще неприємний. Та й пляшечка, все ж таки, буде стояти відкритою.
Нажаль для мене покупка виявилась невдалою. Спробую віддати пляшечку мамі, можливо аромат сподобається їй.