Pryk Lesia

Прийшло літо і час бронзера😎☀️

Прийшло літо і час бронзера😎☀️

Скажу чесно ,раніше я ніяк не могла подружитись з бронзерами,але як виявилось пізніше …..я просто не туди його наносила😅 Я робила по схемі коректора і злилась на теплий підтон. Але прикол в тому,що він і повинен бути теплим,адже бронзер - це імітований сонячний загар і наноситься на випуклі частини обличчя (туди,де падає сонце),відповідно коректор навпаки,холодний тон і наноситься на місця де у нас природня тінь. Додаю картинку.

Прийшло літо і час бронзера😎☀️

Цього літа мій вибір впав на бронзер від theBalm в універсальному кольорі Bahama Mama. Я давно його примітила,але відгуки діляться на два табори:одні,що він найкращий і універсальний для всіх……інші,що він не підходить білосніжкам. Моя шкіра досить світла,але я вирішила ризикнути і замовити travel версію.

Почнемо з упакування,бронзер знаходиться в компактному футлярі з твердого картону(також є додаткова упаковка зверху) всередині якого магнітний замок і дзеркало.Виглядає дуже мило😍,як маленький літній блокнотик)

Відтінок теплий ,фініш сатиновий ,на дотик він максимально приємний і не пилить. Наносити зручно як пензликом так і руками,єдине що перед цим краще припудрити шкіру ,так його буде легше розтушувати,якщо нанесли забагато продукту.

Тепер залишилось подружитись з румʼянами і знайти ті «самі»🙈

Відеоогляд🙈