KIKO MILANO Lip Volume бюджетни й аналог Dior Addict Lip Maximizer
Відтінок №01 Tutu Rose
Привіт, красуні:)
Сьогодні хочу поділитися своїми враженнями про блиск для губ KIKO MILANO Lip Volume. Це один з найпопулярніших продуктів бренду KIKO MILANO, який обіцяє зробити губи зволоженими та більш об'ємними.
Почну зі складу. KIKO MILANO завжди славиться своєю якістю продукції і ця помада не виняток. Вона містить натуральні компоненти, такі як масло ши та вітамін Е, які зволожують і живлять губи. Це дозволяє підтримувати природну м'якість і еластичність шкіри губ, не сушить їх і не викликає подразнень.
Текстура блиску також чудова. Він має ніжну кремову консистенцію, легко наноситься на губи і рівномірно розподіляється. Створює природний глянцевий фініш.
Особлива риса KIKO MILANO Lip Volume - це здатність створювати візуальний ефект об'єму. Після нанесення блиску губи здаються трохи пишнішими та більш виразними. Я особисто помітила, що цей ефект триває протягом декількох годин після нанесення, відчуєвається приємне поколювання на губах.
Випускається у двох відтінках (02 прозорий для посилення природного кольору,01 ніжно-рожевий – подарує губам легкий відтінок). Мені подобається 01 Tutu Rose, саме він дуже схожий на Dior Addict Lip Maximizer 001 Pink.
Якщо ви шукаєте бюджетний варіант з подібним ефектом до Dior Addict Lip Maximizer, KIKO MILANO Lip Volume ідеальний варіант. Рекомендую спробувати і переконатися, що це дійсно класний та якісний продукт для губ.
Коментарі (0)