Blondie_rs

Старенька, але любима: палетка соковитих помад від Maybelline

Старенька, але любима: палетка соковитих помад від Maybelline

Привітики! Що ж, мене потягнуло в шухляду архіву і згадалась тепла історія новорічного конкурсу від Мейбеллін ще в далекому 2017 році. Взагалі я не прихильник палеток помад, але про цю не можу не написати.

Палетка виглядає максимально лаконічно, але дуже ефектно. Містить 6 матових відтінків (3 для контура, 3 для заповнення, але можна користуватись й сольно), праймер та хайлайтер. Ззаді можна побачити інструкцію користування, що куди наносити. В палетці також міститься двосторонній пензлик для нанесення контуру [більш вузький та плотний] та помади [більш широкий]. І, як не дивно, ними дійсно зручно набирати та наносити відтінки.

Красуня ж, скажіть! 4 червоних кольори різних підтонів та два сливових. Наносяться легко та не сушать губи. Надзвичайно комфортні, та, увага! Стійкі! Я не маю на меті сказати, що вони суперстійкі, але вони більш "еластичні" та нікуди не діваються, не змащуються, як декотрі помади з цього "розряду" сатинових та напівматових. Тож, це дійсно дуже хороша палітра помад, і якщо ви полюбляєте червоні та не хочете 10 раз перед сном та 10 раз перед виходом думати чи шукати свій ідеальний відтінок - ця палетка просто ідеал 😍

Три кольори + один з хайлайтером. На контур давала темніші відтінки "по правилам" палетки ❤️

Бажаю усім яскравого та продуктивного тижня!