YuliHrytskoff

Ніжна, немов хмаринка, піна для вмивання InJoy Monsters Line Baby Soft

Ніжна, немов хмаринка, піна для вмивання InJoy Monsters Line Baby Soft

Очищення шкіри обличчя - це, мабуть, найважливіший етап догляду за обличчям, адже без нього всі наступні процедури, за великим рахунком, втрачають свою ефективність. У мене шкіра обличчя комбінованого типу, тому вимагає ретельного очищення, але, крім цього, вона ще й дуже чутлива і підібрати засіб для вмивання, який не подразнював би і не пересушував мою чутливу шкіру, мені досить-таки непросто!

Навіть пінки з позначкою для "чутливої ​​шкіри" настільки згубно впливали на мою шкіру, що вона виглядала просто зневодненою і це при ретельному щоденному зволоженні... В якийсь час вже було дійшло до того, що я просто перестала купувати спеціальні засоби для вмивання обличчя, а почала очищати шкіру дитячими засобами для вмивання новонароджених – купувала їх для себе та дитини. Такі засоби найменше пересушували шкіру, але все одно мені хотілося м'якшого очищення!

Якось, в черговий раз переглядаючи асортимент очищувальних засобів для обличчя на "Makeup", я побачила дитячу пінку для вмивання обличчя InJoy "Baby Soft", подивилася склад - він практично ідеальний - там просто немає чому подразнювати шкіру, ну і вирішила купити. Враженнями від використання цієї пінки для вмивання я хочу поділитися з вами у своєму відгуку.

Ніжна, немов хмаринка, піна для вмивання InJoy Monsters Line Baby Soft

Оформлення досить миле - прозорий пластиковий флакон, навколо якого наклеєна рожева етикетка із зображенням чи то мильних бульбашок, чи то свинок 😀 На флаконі є вся необхідна інформація про піну для вмивання.

Флакон пінки оснащений піноутворювачем, він же дозатор. Дозатор працює абсолютно безпроблемно, видаючи необхідну кількість продукту, при цьому, як піноутворювач він працює не менш ефективно - засіб для вмивання виходить з нього пухнастою хмаринкою.

Флакон щільно закривається до клацання прозорою пластиковою кришечкою.

Об'єм продукту – 150 мл – стандартний для таких засобів. Але піна витрачається якось дуже швидко - мені її вистачило на два місяці щоденного використання, хоча зазвичай таких засобів мені вистачає приблизно на півроку.

Її характеристику я почну, мабуть, зі складу, адже це саме той фактор, який спонукав мене купити цю пінку. І в цьому продукті він практично ідеальний, оскільки майже всі компоненти повністю натуральні та безпечні.

А враховуючи той факт, що пінка призначена для дітей, такий склад не може не радувати!


До речі, вся продукція цього бренду не тестується на тваринах (для мене даний момент важливий)!

Консистенція засобу в самому флаконі рідка, а при виході з нього - піноподібна.
Пінка дуже ніжна, повітряна, але швидко починає втрачати форму, розтікатися.

Змивається пінка дуже легко - буквально при першому зіткненні з водою.


Колір - ніжний прозоро-рожевий (рідини у флаконі), сама ж пінка виходить через дозатор білою.

Запах - віддалено нагадує суницю, але аромат дуже легенький і слабовиражений, запах на шкірі не залишається зовсім.

Загалом, я вмивала обличчя даною пінкою близько двох місяців щодня, переважно - раз, рідше - двічі на день.
Пінка дуже ніжна, але, при цьому, шкіру добре очищає. Шкірний жир, забруднення – з цим пінка справляється на ура! Це, мабуть, найделікатніший засіб для вмивання з усіх, що в мене були! Після вмивання відчувається невелика "сухість" шкіри, але дуже трохи і те за хвилину проходить; та й "сухістю" це назвати складно... Ось, знаєте, немає бажання прямо відразу бігти і мазати обличчя кремом, як це буває після більшості звичайних умивашок.

Я роблю два натискання на дозатор - і мені такої кількості засобу ідеально вистачає, щоб добре очистити шкіру, але, при цьому, не пересушити її. Якщо вмиватися засобом від одного натискання дозатора - то мені очищення замало. Ну а якщо вмити обличчя пінкою двічі поспіль – може й пересушити. Тому, я для себе виробила такий ідеальний варіант використання засобу.

Знімаю макіяж я гідрофільним маслом, а після цього очищаю шкіру та очі, у тому числі цією пінкою. Очі пінка дійсно не щипає і не подразнює - тут проблем ніяких - засіб дуже дбайливо ставиться до шкіри і навіть слизових.

Щодо зняття косметики пінкою – нічого сказати не можу, для цих цілей у мене є інші спеціально розроблені для цієї мети засоби.

Подразнення, висипань чи алергії дана пінка у мене не викликала.

Роблячи висновки, хочу сказати, що Пінка для вмивання InJoy Baby Soft – практично ідеальний засіб для очищення чутливої ​​шкіри! А склад такий, що і дитину не страшно нею мити! Пінка мені дуже сподобалася своєю ніжністю та делікатним впливом на шкіру, я однозначно її рекомендую як для вмивання дітей, так і їх мам! Але любителям очищати шкіру обличчя "до скрипу" краще пошукати більш "доросліший" засіб 😉