A.

Щітка Tangle Teezer The Wet Detangler

Щітка Tangle Teezer The Wet Detangler

Щітка серії Wet Detangler ідеальна для розчісування волосся в вологому стані. Моя версія поєднує варіації 2 улюблених кольорів - блакитного та зеленого. Також в межах серії Wet Detangler є щітки Fine & Fragile, які мають бути ще ніжніші в порівнянні з цією. Проте, для мого волосся ця дуже ніжна.

Щітка дуже ергономічна, її зручно тримати в руці і вона не вислизає, на відміну від щітки Salon Elite (декілька дівчат в клубі також повідомляли про цей недолік Salon Elite).

У мене тонке, негусте та нефарбоване волосся довжини, яка називається Bra Strap Length:) У квітні відрізала близько 10 см, бо кінчики були сухі від нехтування незмивним доглядом і все ж було важко з такою довжиною (фото після салону).

Ця щітка не обламує та видирає волосся у вологому чи мокрому вигляді. Тим не менше, я тепер більш обережна з кінчиками і перед розчісуванням вологого волосся наношу незмивний догляд Bumble & Bumble, про який раніше тут писала. На фото щітки видно скільки волосин залишається на ній після розчісування в мокрому вигляді.

Я дуже дуже задоволена і сподіваюсь вона мені прослужить так довго як Salon Elite.

Моя Salon Elite ще досі гарно працює. Деякі зубчики вже не мають ідеального кута 90 градусів від віку та носіння в сумках та портфелях. Копус щітки в подряпинах. Однак, зубчики не зламані, від них нічого не відлетіло і візуально вони не виглядають ширшавими. Якість зубчиків мабуть трохи знизилась за майже 4 роки, але не надто сильно. Зауважу, що вона й новою були трохи більш жорсткою в порівнянні із Wet Detangler. Все-таки призначення в щіток різне.

Я і надалі буду використовуватиму її "з собою", щоб не пошкодити зубчики Wet Detangler. Все-таки ціна немаленька:)

Більше інформації про щітки раджу почитати в цьому дописі Alina Litva: https://club.makeup.com.ua/post/1973/

Під пісню Alan Fitzpatrick & Lawrence Hart - Closing In та меланхолійний настрій з'явилось натхення написати сьогодні. Всім дякую за увагу:)