Ya Yana

Відбулася зрада. Чи жалкую я про це?

Відбулася зрада. Чи жалкую я про це?

Зазвичай я користуюся Batiste Dry Shampoo, але інколи вдається вихопити на знижках щось інше, і я не відмовляю собі в експериментах. Саме тому, в моїх руках опинилася ця зелененька баночка від Got2b. З продуктами для стайлінгу від цього бренду працює мій хороший знайомий колорист і я чула багато хорошого, саме тому й наважилась.

Спочатку про хороше — плюси.

Аромат. Виробник обіцяє 48 годин стійкості аромату. Не знаю, чи на стільки довго. Я чую його тільки коли наношу, але оточуючі чують і на наступний день, тому ця заява — не пустий звук. Сам аромат нагадує такий собі фруктовий мікс з цитрусовими. Доволі приємний, не душить.

Засіб веганський, не містить компонентів тваринного походження. І в пакованні є відсоток перероблених матеріалів. Це чудово.

Об’єм при коренях. Так, шампунь дійсно дає його, навіть без певних маніпуляцій з феном і брашем. Варто просто нанести та прочесати гребінцем.

Флакон супер компактний і розпилювач зручний, не плюється. Хоча, у мене 100 мл і флакони такого формату є майже у всіх сухих шампунів.

Тепер до мінусів.

Я знаю про те, що сухі шампуні потрібно наносити на чисте, щойно вимите та висушене волосся, щоб воно довше зоставалося чистим. Проте я часто використовую його як SOS-засіб, коли все вже дуже погано, але в магазин за водичкою треба встигнути до комендантської, і я точно знаю, що зустріну всіх знайомих. Прошу не кидатися капцями.

Так от, як засіб екстреної допомоги з порятунку зачіски цей шампунь не спрацював. З феном чи без фену він лишав біля коренів біленькі грудочки, візуально схожі на лупу. Так, я тримала флакон якомога далі від волосся, не наносила тисячу шарів. І все одно лишалися ці грудочки. Згодом почала відчувати, що шкіра голови стає більш сухою та стягнутою, хоча догляд я не змінювала, тому грішу саме на цього пана. Але лупу, лущення чи свербіж продукт не викликав, просто деякий дискомфорт.

Я не здалась і вирішила використати його так, як рекомендується. Нанести на чисте волосся. В такому варіанті він розчинився повністю і був непомітним, але голова стала жирною на другий день, як і зазвичай.

Отже, я не знайшла для себе правильне використання цього сухого шампуню. Можливо, ми просто не зійшлися характером, або я дійсно робила щось не так. Буду рада вашим підказочкам. Можу сказати точно, Batiste Dry Shampoo цей шампунь мені не замінив. Буду повертатися до коханого та слізно вибачатися.