YuliHrytskoff

Легка, чиста, але не така проста, як може здатися на перший погляд!

Легка, чиста, але не така проста, як може здатися на перший погляд!

Туалетна вода Yves Rocher Naturelle – це, без перебільшення, – бестселер! Легенда бренду! Про неї вже чимало сказано та залишено відгуків, але я буду не я, якщо не напишу свою точку зору на цей шедевральний аромат!)

Бренд: Yves Rocher.
Повна назва аромату: Naturelle.
Парфумер: Michel Girard.
Концентрація: туалетна вода.
Стать: для жінок.
Прем'єра аромату відбулася ще далекого 2008 року. З того часу пройшло вже не мало, не багато – 15 років! Але аромат, як і раніше, дуже популярний... Один із найяскравіших і найвідоміших творів Yves Rocher!
Група аромату: фруктові, квіткові.
Класифікація: мас маркет.
Країна: Франція.
Зроблено у: Франції.

Надзвичайно красиве! Витримане у загальному стилі парфумерії Ів Роше. Спочатку флакон туалетної води був запакований у якісну картонну коробочку небесно-блакитного кольору, яка, у свою чергу, була запакована в слюду.

Сам флакон туалетної води - це просто витвір мистецтва! Мені дуже подобається! Флакон асиметричної форми, виготовлений із скла, доволі важкий. Але головною фішкою флакона є плавний перехід кольору з ніжно-блакитного до яскраво-зеленого.

Флакон Naturelle дуже красиво виглядає на туалетному столику, виграшно виділяючись серед інших ароматних флакончиків і є, без перебільшення, просто його окрасою.


Розпилювач у флаконі відмінний, працює без нарікань. Водичку подає дрібнодисперсно.

Кришечка циліндричної форми, пластикова, красивого блакитного кольору, є невід'ємним елементом дизайну флакона. Закривається із клацанням.

На дні флакона - інформаційна етикетка з деякою інформацією про туалетну воду.

Об'єм туалетної води – аж цілих 75 мл! У мене водичка вже декілька років, але я її ще так і не використала до кінця, хоч користуюсь нею доволі часто. Так, туалетна вода не найстійкіша (але на те вона і туалетна вода), далеко не найдешевша, але такий обсяг з лишком перекриває зазначені недоліки!

Букет туалетної води складають такі ноти:
Початкова нота: Бергамот, Лимон
Нота серця: Жасмин, Зелене яблуко, Квітка персика
Кінцева нота: Білий кедр, Мускус

Так, букет аромату досить різноманітний, але це той рідкісний випадок, коли я практично не чую розкриття нот окремо. Для мене цей парфум звучить дуже цілісно і гармонійно, мені складно виділити в ньому ту чи іншу ноту... Лише зрідка з єдиної композиції аромату виривається то кислинка соковитого лимона, переплетена з благородною гірчинкою бергамота, то мускус... Але мускус легкий, квітковий, без різкого анімалістичного звучання.

Незважаючи на таку одногранність, парфум не такий простий, як може здатися на перший погляд! Ні, він глибокий і цікавий! Ось є в ньому щось чарівне! Таємниче... Щось таке, що змушує знову і знову вдихати його і намагатися розгадати...

Шлейф. Аромат однозначно шлейфовий, але шлейф короткий і напівпрозорий, як найтонша вуаль.

Стійкість у туалетної води невелика - 3, максимум 4 години на шкірі, на одязі - значно довше, нотки аромату вловлюю навіть на наступний день.

Сезонність аромату – весна-літо. Він дуже красиво розкривається саме у вказаний період року! Навіть у найспекотніші літні дні аромат не душить, а звучить легким освіжаючим серпанком.

Час доби. Аромат дуже універсальний, буде красиво та доречно звучати у будь-який час та за будь-яких обставин. Але найбільше мені подобається використовувати його вранці і вдень, а на вечір я віддаю перевагу більш солодким і важким ароматам.

Вікові рамки аромату. Naturelle – це туалетна вода без рамок! Вона підійде жінкам будь-якого віку та статусу. Буде доречна за будь-яких життєвих ситуацій та обставин.

Підсумовуючи, скажу, що туалетна вода Yves Rocher Naturelle - це дуже гарний цитрусово-мускусний аромат! Свіжий, чистий, але не такий простий, як може здатися на перший погляд! Цей парфум - як дорогий аксесуар, так доречний в образі сучасної жінки...