Чудовий блиск, який випадково потрапив до мене, та який надовго поселився у косметичці
Unice Claraline Lip Gloss
Привіт, красуні!
Давно вже нічого нічого не купувала у мережевий брендів, не тому що маю якесь упереджене ставлення, а тому що просто свого часу "награлася ейвоном".
Впевнена, що майже кожна із нас, хоч раз у житті була консультантом, і заполонила хату банками з каталогу:-)
Але одного разу, я випадково потрапила в один салон краси, де на стенді я побачила багато косметики Unice (хазяйка салону "лідер" цієї компанії), і просто, заради цікавості, взяла собі блиск для губ.
Я, не сказати щоб, фанатка блисків, та він так гарно виглядав у флаконі, що я н е втрималася.
Ось дивіться, як він красиво переливається!
І рожеві блискітки, і золоті, і блакитні - це ж справжній скарб для "сороки-ворони".
Я знаю, що є декілька віддінків в лінійці цього блиску, але мені дістався віддінок номер 02.
Він світлий, напівпрозорий, його можно носити як самостійно, так і використовувати в якості топеру на матові помади.
Упаковка абсолютно звичайна, дизайн лаконічний, без зайвої мішури.
Та що приємно, блиск продається в коробці, тому його і не соромно презентувати в якості подарунку.
Спонжик м'який, невеличкого розміру та дуже зручний.
Він набирає достатньо продукту, щоб повністю нафарбувати губи тонким шаром, тобто аплікатор не треба по 10 разів засовувати у флакон.
Блиск має легку приємну, але ненав'язливу солоденьку віддушку.
Ось так виглядає блиск на губах.
В нього красивий глянцевий фініш, він не западає у складочки, і, що також дуже важливо, не розтікається.
Якщо ще говорити про важливі технічні характеристики, то блиск не має присмаку (Алілуя), абсолютно не липкий, і не скочується у білу полоску.
Тобто за якість оцінка 10 із 10.
Він дуже класно блищить на сонечку та при штучному освітленні.
Стійкість, як для блиску нормальна - пару годин, потім він поступово вбирається, залишаючи губи м'якими та зволоженими.
Чесно кажучи, я приємно здивована цим блиском, і мені захотілося більше віддінків у свою колекцію, адже він мене покорив.
І колір, і текстура, і поведінка - все супер!
Добре, що його можна замовити на Мейкапі, якщо не хочеться особисто перетинатися з консультантами (я їх трохи побоюся, ахаха).
Супер блиск не за всі гроші світу, який я можу сміливо радити.
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)