Nadine Denisuk

White mandarin шампунь Цитрус

White mandarin шампунь Цитрус

Хочу розказати про одну з моїх вдалих покупок шампуню українського виробництва. Дійсно це дуже приємно, що наші виробники вміють створити достатньо якісні продукти за помірними цінами. Одна з таких компаній - White mandarin або Білий мандарин. І почалося все, як зазвичай, з пробних зразків шампуню Цитрус та Цілющі трави.

White mandarin шампунь Цитрус

Так, дані продукти мені зайшли з самого початку після тестування пробних зразків. Після використання моє волосся стало більш легшим, жвавим, я б сказала, живішим. До цього я користувалася теж досить непоганими натуральними серіями Sante та іншими, але все-таки там міститься coco-sulfate. З приводу нього можна сказати, що це більш м'який очисний ПАВ. Але навіть взагалі без сульфатів шампуні White mandarin, на моє здивування, не поступаються іншим. Моєму час від часу жирному волоссю цілком підходить подібний м'який і натуральний догляд.

Засоби даного виробинка цілком достойна альтернатива нашим звичним сульфатним шампуням. І навіть волосся стало помітно легшим. Ще я тестую продукт цієї компанії для вирівнювання тону обличчя і він також проявляє себе з кращого боку. Так що, звичайно, все індивідуально, але я рекомендую.