Ксенія 💫

SPF на хімічних фільтрах. Ідеальний майже для всіх типів. Легкий та комфортний.

SPF на хімічних фільтрах. Ідеальний майже для всіх типів. Легкий та комфортний.

Вітаю! Хочу розповісти про одного корейця😎.. ні-ні, я про СПФ, а ви про що😅?

Відразу кажу - буде цікаво. Бо цей засіб на мене справив велике враження. На ту, яка бачила та спробувала досить багато захисту.

Отже, бюджетний бренд Etude House та його

UV Double Cut Fresh Sun SPF 50+ PA++++.

Максимальний сонцезахисний гель ETUDE HOUSE UV DOUBLE CUT FRESH SUN GEL SPF50+/PA++++ для запаленої, пошкодженої, чутливої, пересушеної шкіри обличчя. Має також доглядають властивості, оскільки містить корисні рослинні екстракти. Приємно охолоджує, заспокоює запалення. Протистоїть фотостаріння шкіри, захищаючи її від зневоднення та впливу ультрафіолету. Ефективно працює проти пігментації, освітлює темні ділянки, спричинені перебуванням під сонцем. Гель відмінно зволожує шкіру та утримує вологу в її клітинах.

WATER, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HOMOSALATE, ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, SILICA, #NIACINAMIDE, CAPRYLYL METHICONE, 1,2-HEXANEDIOL, PENTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, PROPANEDIOL, SACCHARIDE HYDROLYSATE, OCTYLDODECANOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, TROMETHAMINE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ADENOSINE, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE STEAROXY ETHER, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, PORTULACA OLERACEA EXTRACT, HOUTTUYNIA CORDATA EXTRACT, CURCUMA LONGA (TURMERIC) ROOT EXTRACT, ECHIUM PLANTAGINEUM SEED OIL, SALVIA HISPANICA SEED EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, BAMBUSA VULGARIS WATER, PROPYLENE GLYCOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL UNSAPONIFIABLES, CARDIOSPERMUM HALICACABUM FLOWER/LEAF/VINE EXTRACT, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, ETHYL HEXANEDIOL, IRIS FLORENTINA ROOT EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER/LEAF EXTRACT, TOCOPHEROL, FRAGRANCE

Засіб на хімічних фільтрах.

Так, знаю. Ще й досі ведуться суперечки відносно саме хімічних фільтрів : хтось вважає їх небезпечними, і їх наявність самих не досить добре впливає на шкіру. Але і негативний вплив також не доведено. Тому, пропоную нести відповідальність кожен сам за себе. А я лише розповім про засіб.

Натомість, у складі також доволі багато зволожуючих рослинних компонентів та емолентів (екстракти центели азіатської, портулаку, алоє, хауттюйнії, ірису, кардіоспермуму, куркуми, чіа, ромашки аптечної; бамбука).

Але ⚠️ далеко ходити не треба - на 4-ому місці спирт.

По текстурі дуже легенький, це щось середнє між ніжним кремом та емульсією. Хоча сам виробник його називає гелем. Від гелю тут хіба що саме відчуття при розподілі: з'являється така водянистість начебто. Впитується швидко.

На колір - ніжно салатовий. Аромат - квітковий, не відразливий.

Абсолютно не вибілює шкіру, на це і натяку нема. Тому, хто шукав - будь ласка! Фініш на шкірі залишає зовсім трошки з блиском, але це триває настільки короткий час, що вже хвилин за 15 його і зовсім нема. Та мало того - повна відсутність липкості на обличчі.

На фото демонструю посекундний розподіл на шкірі.

Через свою текстуру його можна нашаровувати, він не скочується і поводить себе достойно, не роблячи лице жирним млинцем. Досить значна наявність великої кількості зволожуючих елементів дає відчуття максимально м'якенької , дуже приємної на дотик шкіри.

Хоча зазначу, що шкірі сухій та обезводненій його буде замало, як на мій погляд.

Також, я б все ж таки не радила спф замінювати як основний свій догляд, не зважаючи навіть на те, що так можуть рекомендувати виробники і засіб має доглядові властивості. Догляд це догляд, а захист від сонця - це трошки інше, вибачте. Тому краще використовуйте більш легкі текстури в догляді, якщо не бажаєте нагромаджувати шкіру.

На моїй нормальній шкірі з віковими особливостями даний спф веде себе дуже приємно. Я його використовувала як завершуючий етап, так і з подальшим використання макіяжу. Тональний з ним нікуди не тікає, нічого не пливе. На самій же шкірі він виглядає просто чудово!

Знову ж таки, я для себе особисто розділяю ті спф, що я можу використовувати у місті, і ті, що я беру до прикладу до водойми, а тим паче на море.

Незважаючи на те, що в UV Double Cut Fresh Sun SPF 50+ зазначено максимальний рівень захисту, це саме PA++++ вказує на це у корейців, я не можу його віднести до тих, що можна взяти на пляж (згадуємо про наявність хімічних фільтрів якраз). Інсоляція біля води набагато більша. Тому його раджу тільки для міста.

В мене особисто даний спф не викликав ні висипань, ні чорних цяток, ні додаткової пігментації. Не забуваємо гарно очищати обличчя від спф завжди https://club.makeup.com.ua/post/7372/ та вмиватися по потребі тими засобами, що підходять.

Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія ✨

Про інші мої дописи відносно СПФ читайте :

Ideal Soleil Velvety Cream SPF50+ (UVB+UVA) від Vichy.

https://club.makeup.com.ua/post/6663/

Про захист дітей від сонця, починаючи з 6 місяців ➡️

https://club.makeup.com.ua/post/7773/

СПФ з тонуючим ефектом від Clinique

https://club.makeup.com.ua/post/7349/

Сонцезахисний крем ALOE SOOTHING SUN CREAM SPF50 PA+++ від COSRX

https://club.makeup.com.ua/post/6573

Сонцезахисний крем для обличчя Missha All-around Safe Block Aqua Sun Gel SPF50+ PA++++

https://club.makeup.com.ua/post/6487/

Сонцезахисний флюід від Frezyderm

https://club.makeup.com.ua/post/8571/