Чи вартує своїх грошей олійка Moroccanoil?
Moroccanoil Treatment Original
Привіт-привіт!)
Хочу залишити свій відгук на олію для волосся Moroccanoil Treatment Original.
Країна виробництва: Ізраїль;
Об'єм: 25 мл.
Ціна: 500 грн.
Пакування: масло йде в симпатичній коробочці бірюзового кольору в середині якого знаходиться пляшечка з важкого темного скла.
Олія середньої густоти, досить плинна, легка, красивого золотистого відтінку.
Аромат: солодкий, з східними нотками. Доречі, аромат дуже гарно тримається на волоссі, відчуваю його на собі цілий день.
Наносити олію можна як і на вологе так, і на сухе волосся. Але якщо наносите на вологе не сушіть волосся феном, щоб не створити ефект сковорідки, хіба що холодним повітрям. Я все ж наношу на сухе, мені так зручніше і ефект краще.
Розхід засобу мінімальний, потрібна буквально капелька засобу, але через те що дозатор відсутній дуже важко контролювати кількість олійки, яку виливаю на долоню. Олійка легенька, швидко вбирається в волосся.
Коротко про моє волосся: я натуральна білявка, волосся густе та довге.
Такі незмивашки я використовую з метою додаткового догляду волосся, надання їм м'якості та блиску.
Результат: олія швидко вбирається, не обтяжуючи волосся, не роблячи його на вигляд брудним, навіть якщо трішки переборщити з кількістю засобу. Волосся на дотик м'яке, гладке, чудово розчісується.
Підсумовуючи можу сказати, що олійка дійсно хороша, дієва, але її ціна це вагомий мінус. І є альтернативи нічим не гірші, наприклад, олійка від Aussie 3 Miracle Oil Reconstructor.
Коментарі (0)