ЦЕ ВСЕ МАРКЕТИНГ
Мій догляд сьогодні і як я до цього прийшла.Готова до ваших думок,не прийняття або дискусій. Я не переконую і не нав’язую,лиш ділюсь своїми поглядами
Мені за місяць 22,а б'юті темою я почала цікавитись не так давно. Єдиною моєю проблемою ДО цікавості були комедони у невеликій кількості на лобі. Сьогодні ж-це часті висипання,які з'являються від тих чи інших засобів.
Експеременти у вигляді подарунків з мейкап-я сприймала як щось важливе (коли подарунки не повторювались на 20 людей,а головною метою було не просто написати,аби заробити,а саме поділитись після використання)Зараз я бачу інший мейкап клуб (нажаль),з 0 акаунтами,які мають іншу зацікавленість (грошову),точно не розділяючи мою (поділитись і обмінятись досвідом)
Тож зараз мене цікавлять декоративні подарунки,у вигляді косметики,а не догляду.
Поясню чому...
Чим більше уваги,тим гірший стан
Справді,читаючи склад,думаючи "а що ж підійде краще"-я отримую проблеми. Висипання,ефект брудної шкіри голови і соломи замість гарного волосся.
Як і тестування продуктів, часто є причиною недоліків на шкірі і тд.
Тож який я знайшла вихід? Чому я прийшла до цього? Чи зміню я думку?
Мінімізувала все. Просте рішення
Декоративка у мене досить великого об'єму. Я маю багато всього і багато чим користуюсь,або ж не користуюсь взагалі нічим. Це залежить від настрою і багатьох факторів.
Чим же змивати її? Я зосередилась на двох продуктах. Це піна для вмивання і міцелярка. Так,вам не почулось (побачилось🤪)
Гідрофільна олія-це щось нове і не для всіх.Ніби все і добре,але чомусь шкіра не дуже задоволена і реагує. Можна було б шукати заміну,але для чого? Тож міцелярка абсолютно будь-яка,бо її ми всеодно змиємо.
Вмиваюсь я двічі на день,очищуючи шкіру від зайвого забрудення пінкою. Делікатне очищення від українського бренду Lapush
(ДО РЕЧІ,ЦЯ ТЕМА ТАКОЖ БОЛЮЧА,БО НЕ ВСІ БРЕНДИ ВИЙШЛИ З ТОГО ГНИЛОГО РИНКУ,ТОМУ СПИСОК ВИКОРИСТАННЯ ПРОДУКТІВ СКОРОЧУЄТЬСЯ)
Пінка для сухої шкіри з протеїнами рису. Вона просто мені підійшла,а я перебрала багато.
Для обличчя-це все. І звичайно ж НЕ ДАВИТИ прищі.
Волосся
Я багато викладаю різних засобів,я їх тестую,та моі засоби не однакові. Нема такого,що я оби раю лиш одне. Я беру шампунь і (маску або бальзам). Мені головне,щоб волосся було чистим і блискучим. А стан волосся залежить від того,що я їм,які вітаміни приймаю і тд. Тому конкретну фірму я не назву,та відмічу своїх любимчиків.
Дехто страшать силіконами,а інші ж тільки ними і користуються. Це все настільки важка тема,що я просто не хочу вникати.
Ну і те,що хочу спробувати та підсумки
Я відмовилась буквально від всього,що лунає з кожної праски і у мене зникли проблеми зі шкірою,сухість волосся і інші казуси. Я навіть прибрала спф,бо я не можу знайти той,який насправді не зашкодить шкірі.
А ось моя підбірка того,що хочу спробувати для волосся, бо ідеальних засобів ще не знайшла. Якщо ви вже тестували-поділіться враженнями🫶🏼
Коментарі (0)