Alina Litva

Шампунь від Nashi Argan

Шампунь від Nashi Argan

Ви напевно знаєте, що звичайний шампунь зневоднює наше волосся. Волосся на 80% складається з води, і на відміну від інших шампунів, які забирають 60% зволоженості волосся, шампунь Nashi Argan зменшує її тільки на 10% і, таким чином, зберігає більшу частину природної зволоженості.

З анотації виробника шампунь Nashi Argan - це ідеальна формула, призначена для щоденного використання, підходить для всіх типів волосся, повністю очищає і зволожує волосся.

Нагадаю, я не використовую засоби для укладки (лаки і муси), шкіра голови чутлива і схильна до жирності. Вимог до шампуню у мене не багато: він має очищати м'яко, але ретельно.

Шампунь Nashi Argan не містить сульфатів, тому погано піниться. Для густого волосся такий щільний за текстурою шампунь, який ще й не робить піну, досить важкий у використанні. Важко нанести і добре промити ним коріння. Він також потребує більш ретельного змивання.

Уже після першого миття я помітила значні зміни в стані мого волосся. Воно, безумовно, стало більш зволоженим, ніж зазвичай, хоча й почувалося трохи обтяженим. Волосся було шовковистим і гладеньким, а кінчики глибоко насиченими. Особисто мене більше вразив неймовірний запах, який зберігався на волоссі до наступного миття (близько 2 днів). Аромат тонкий, деревний, спеціально розроблений італійськими парфумерами, щоб перетворити кожне миття голови на міні-SPA.

Коріння на потилиці, де моє волосся більш щільне, було настільки жирним, що його не можна було нормально висушити після миття. Я впевнена, що проблема в шампуні через арганову олію в складі та відсутність достатньої кількості піни, щоб добре промити коріння. Крім того, змивання стало дуже довгим процесом. Після миття волосся виглядало брудним, тьмяним і в мене з'явилася лупа. Всього за один місяць шампунь погіршив стан шкіри голови.

Можливо, як доглядова процедура, яку просувають у салонах-партнерах бренду, і не зашкодить волоссю раз на місяць, але не в домашній рутині. Насичений склад шампуню точно непридатний для щоденного використання і тим більше не для всіх типів волосся.