Nadine Denisuk

Зубні пасти органічні

Зубні пасти органічні

Зубні пасти, як і інші косметичні продукти, хочеться, щоб були на натуральній основі. І не було у складі агресивної хімії також. Розкажу про кілька зі свого асортименту - а саме Sensodyne Свіжий подих, Weleda календула та Ecodenta з травами.

Відповідно до складу на упаковці, засоби досить м'якої дії, при цьому залишається відчуття чистоти. Усі пасти мають різне забарвлення, не містять сульфатів, феноксиетанолу, пропіленгліколю, парабенів. мінеральних олій, бензоату натрію.

Зеленувата паста литовського виробництва Multifunctional з екстрактом 7 трав. Користуюся недавно, піниться не дуже, пахне травами. Взагалі непогана альтернатива, можна користуватися і пробувати інші екстракти.

Взагалі пасти цього бренду купую не вперше і вони мені подобаються. Перед цим була комплексний захист, його також можу рекомендувати. Цього разу Екстрасвіжість. Ця паста, на відміну від деяких інших, має блакитне забарвлення. Піниться середньо, надає відчуття свіжості, як і заявлено на упакуванні, чистоти.

Weleda - паста дуже відомої німецької компанії, яка випускаэ багато косметичних засобів по догляду за тілом, обличчям, гігієни. Паста з календулою містить у своєму складі багато корисних екстрактів, ефірні масла, не містить агресивної хімії. Упакування якісне, економна у користуванні, колір білий. Піниться нормально, є відчуття свіжості і чистоти. У моїх планах також спробувати також інші пасти цієї фірми.