Saloos квіткові води
Достойні гідролати-тоніки
Saloos - ще один бренд натуральної косметики виробництва Чехії. Я купували уже декілька засобів цієї фірми і можу сказати, що це досить гарна якість за помірну ціну. Тут представлені і квіткові різноманітні води, і масла для обличчя та тіла, ефірні олії, уходові масла та багато всього по догляду за шкірою.
Аромат і натуральність
Я придбала пару квіткових вод та гідрофільну олію, ще було кілька пробників у маленьких баночках. Одразу хочеться відмітити якісне пакування, тому що кожний засіб знаходиться у скляній баночці, акуратно запакований з написами і перекладом на українську мову. Так, спирт у наявності квіткових вод, він виступає у ролі консервуючого і дезінфікуючого агента. Але все-таки це не спричиняє негативного впливу на шкіру, можливо, якщо користуватися в міру, як і всім іншим.
Висновок позитивний
Всі ці засоби можуть використовуватися по догляду за шкірою, вони є універсальними. Тобто, можна освіжити обличчя, також волосся, щоб надати приємного аромату тілу, влітку після спеки. Також гідрофільна олія мені сподобалася, я купувала з бергамотом. Вона надає відчуття свіжості, приємного цитрусового аромату, очищує шкіру обличчя без сухості та стягування.
Коментарі (0)